Vilken är din drömdejt?

RELATIONER

Emma Andersson chattar om Mille, nya jobbet och framtiden

Karin säger: Hej! Hur känns det att bli programledare i höst? Det ska bli kul att se dig i rutan igen, jag blir glad av dig! Ha det fint i sommar! Kram

   Emma Andersson säger: Det känns jätteroligt. Det är en ny utmaning för mig. Nu är jag inte loppbiten och ska svälta, men det kommer fortfarande vara glada och spontana ämnen så jag hoppas ni kommer tycka om programmet.

Camilla säger: Heej Emma!=) Du hittar nog någon ny kille snart, han är inte värd dig när han gör något sånt där, du är värd någon mkt bättre..ville bara säga de :)

sen tänkte jag också fråga hur du var som tonåring ? ha de bra, sköt om dej. kram.

   Emma Andersson säger: Tack snälla för stödet. Jag håller med dig till punkt och pricka.

Jag var nog som alla andra, gjorde allt jag inte fick, skrek och gormade och gjorde uppror mot föräldrarna. Men det hör väl till. Det är väl därför jag är så lugn nu.

malin säger: Hej emma! vad skulle du helst göra om du hade ett "vanligt jobb"?

   Emma Andersson säger: Jag skulle nog vilja vara lärare. Jag har alltid drömt om att vara det. Då skulle jag vara det för lågstadiebarn.

martin säger: hej emma du som är född i skåne säg vad du tycker om denna del av sverige jag kommeer från malmö själv

   Emma Andersson säger: Jag älskar Skåne. Jag har mina rötter där och åker dit så ofta jag bara kan. Jag ska försöka åka dit ännu mer nu under sommaren, nu när jag har investerat i mitt sommarhus. Jag är säker på att jag kommer att flytta tillbaka dit senare när jag skaffar familj.

Jenny säger: Hej Emma! Har själv gått igenom samma sak som du... Har du och Mille någon kontakt idag?

   Emma Andersson säger: Ja, vi har jättebra kontakt. Vi har ändå gått igenom såpass mycket, både tråkigt och bra. Jag förstår inte att man måste bli osams för att man bryter upp. Han är en person som jag vill ha kontakt med. Men nu har han inte ringt på en hel dag...

SuperMan säger: Hej Emma! Vem är din dröm dejt?

   Emma Andersson säger: Om jag skulle välja inom Sverige så skulle jag nog valt Olof Mellberg. Skulle det vara internationellt så skulle jag vilja träffa Tom Cruise.

Lina säger: Hej Emma! Måste bara säga att man blir så himla glad av att se dig i rutan! Du utstrålar sån himla positiv energi. Kommer du hinna med nån semester i sommar, å vad ska du göra då?

   Emma Andersson säger: Jag trodde att jag skulle ha semester, men nu så kommer jag jobba ganska mycket hela sommaren, men det är bara roligt eftersom jag gör så mycket nya saker. Jag försöker kombinera semester och jobb. Som nu när vi filmar i Båstad så passar jag på att träffa mina vänner. Och jag är fortfarande lika glad!

Isabelle säger: Hej hej! Om du fick en tredje chans.... skulle du vilja vara med i Robinson igen då?

   Emma Andersson säger: Skratt... Nej, det skulle jag faktiskt inte, för jag tror inte att jag skulle kunna göra bättre ifrån mig. Nu tycker jag att jag kan lämna den tävlingen bakom mig med huvudet högt.

pauline säger: hej emma har du någon kontakt med några andra från robinson?

   Emma Andersson säger: Inte varje-dag-kontakt, men man springer på dem då och då. Men det blir lite så att man har ett liv där nere och ett när man kommer hem, så jag har inte så jättemycket kontakt med dem. Förutom med Zübeyde.

SuperMan säger: Har du nån förebild inom musiken?

   Emma Andersson säger: En förebild är Lisa Miskovsky, som ligger på samma skivbolag som jag och som jag tycker är otroligt duktig. Hon imponerar på mig.

Mimi säger: Vad tycker du om att jobba på samma kanal som Fredrik och Filip (Från High Chaparall)???

   Emma Andersson säger: Det har jag lagt bakom mig för länge sedan. Det tycker jag att alla borde göra. Jag ser inga problem med det. Det är bara samma tv-kanal, inte samma program.

Johan säger: Hej! Får man se dig uppträda på nästa melodifestival?

   Emma Andersson säger: Det är nog inte helt omöjligt faktiskt. Jag har blivit tillfrågad två gånger i rad, så nu är det tredje gången gillt. Om jag hittar rätt låt så klart...

Widman säger: Överdriver pressen mycket ang dig o Mille?

   Emma Andersson säger: Ja, de har överdrivit jättemycket. Det är alltid de stora rubrikerna som låter förfärliga, typ "Emma är totalt knäckt". De känns överdrivna.

Angelica säger: Hej! När kommer nästa singel ut? Blir det nån nästa?

   Emma Andersson säger: Ja, det blir det. Singeln kommer antagligen i september och ett album senare. Vi ska spela in en video till den förra singeln nästa vecka. Så jag surrar på. Det kanske är tur man är singel med tanke på att man har en miljon projekt.

Paula säger: Hur viktigt tycker du det är med träning och rätt mat nu när du blivit kändis? Är du väldigt nyttig eller lever du som du har lust?

   Emma Andersson säger: Jag har aldrig levt speciellt nyttigt eller tränat särskilt mycket, varken innan eller efter jag blev känd. Jag vill jättegärna börja träna, men jag kommer inte igång. Och jag äter ganska mycket onyttigt. Vi får se hur länge det håller, kanske väger jag helt plötsligt 80 kilo... Jag har haft nog med svält på Robinson så jag bantar inte gärna, är hellre livsnjutare.

sillyboy säger: Emma,du som är ett riktigt energiknippe,Ha rdu några tips om va dman kan göra sådana här regniga och tråkiga dagar?

   Emma Andersson säger: Man får skratta eller gråta, men det ger mer energi att skratta än att vara ledsen. Jag vet att alla tycker det är tråkigt med vädret. När man gått och väntat i 9 månader och sen kommer inte sommaren igång. Inte konstigt att alla charterresor är skyhöga. Tyvärr finns inte Dolce Vita på DVD ännu...

melo säger: Tjena Emma! Vad tycker du om att vara en person som syns så mycket i media och liknande, blir det inte tröttsamt i längden?

   Emma Andersson säger: Vissa saker kan du inte påverka själv. De sätter ditt ansikte på omslag vare sig du vill eller inte. Ibland kräks jag på mig själv. Men jag försöker att sålla rätt mycket. Kan man göra något positivt av det så är det ju bra.

robinsson-tomas säger: tjena emma, grymt uppträdande på grönan och tack för atografen, men jag hat tappat bort den och vill ha en ny, vart kan jag fixa det? puss tomas

   Emma Andersson säger: Till en början med kan du gå in på hemsidan: www.emmaandersson.com. Så småningom kommer det ligga en länk där du kan skicka ett färdigfrankerat brev för att få en autograf. Skicka gärna med något trevligt ;-)

   Emma Andersson säger: Tack snälla ni som har varit inne och som har träffat mig och hejat på mig. Hoppas att ni får en jättebra sommar, trots att den känns långt borta nu. I höst kommer jag att sprida värme i tv-rutan igen. Speciellt om ni lyssnar på min singel. Puss & kram från er Emma.