Knäppt knappat

Publicerad:
Uppdaterad:

RELATIONER

Här är svenskarnas värsta sms

Han skulle bara fråga sin fru vad hon har för storlek på underkläder.

Men sms:et hamnade hos chefen.

Och den stackars kraken är långt ifrån ensam.

Hamnar fel Varje dag skikar vi över 50 miljoner sms i Sverige. Många hamnar fel – meddelanden som ska till en kompis eller flört hamnar i stället hos chefen eller mamma.
Foto: Colorbox
Hamnar fel Varje dag skikar vi över 50 miljoner sms i Sverige. Många hamnar fel – meddelanden som ska till en kompis eller flört hamnar i stället hos chefen eller mamma.

Varje dag skickas över 50 miljoner sms i landet och långt ifrån alla kommer fram till rätt person.

För ett år sedan startades hemsidan felsms.com där folk skriver in sina historier om mess som hamnat hos någon annan än det var tänkt. I dag har sajten drygt 130?000 besökare

i veckan och en av alla historier handlar om en man som ska köpa en present till sin fru på Alla hjärtans dag.

”Tack för presenten”

I meddelandet frågar han vad hon har för storlek på underkläder – men det hamnade i stället hos mannens kvinnliga chef.

Ett annat exempel är en 27-årig norrlänning som några dagar tidigare följt med en tjej hem från krogen och skrev:

”Tack för presenten, kondylom var inte direkt vad jag väntat mig. Du kanske ska kolla dig”.

”Sjukt pinsamt”

Men meddelandet kom aldrig fram till tjejen – utan till en kompis med samma namn.

– Det var sjukt pinsamt när jag insåg vad jag gjort. Väggarna började närma sig, säger 27-åringen.

Här är sms som skickats fel

Till: Vän Linnea

Sms: Har du sett Linneas barn. Jag blev nästan rädd. Man såg blodårorna genom huden på huvudet. Lite som en Alien. Sen så liknade han pappan och det är ju inget att hurra över.

Svar: Du är en otroligt dålig vän. Alla får tycka vad de vill om min man och min son men jag tycker inte vi är värda att snackas bakom ryggen på.

Förklaring: Skickade till Linnea som nyligen fått barn. Det var menat till en av våra gemensamma vänner.

Till: Min man

Sms: Är så jäkla irriterad på min helvetes fula man. Lämnar honom inom kort! Vad gör du?

Svar: Menar du allvar, jag kan inte fatta att det är sant (och sedan ringde han mig och va jätteupprörd).

Förklaring: Jag va bara så himla irriterad på min man just för tillfället och skulle skicka detta meddelande till en väninna, tyvärr kom det lite fel, eller kanske rätt för vi lämnade varandra ganska så snart efter det. Vi va absolut inte rätt för varandra.

Till: Farmor

Sms: Hej! Kommer du ihåg när vi åkte tåg tillsammans och jag körde ut röven genom fönstret och du tittade ut samtidigt? Det var då folk trodde vi var tvillingar!

Svar: Inget

Förklaring: Skulle skicka som skämt till min vän men skickade till farmor. Undra vad hon tänkte när hon läste det. Hon har inte hört av sig om sms:et i alla fall

Till: Pappa

Sms: Hej Älskling! När kommer du hem? Jag är kåt!

Svar: Öh, nu skickade du lite fel va?

Förklaring: Well. It speaks for it self, really. Jag skulle skicka till min dåvarande pojkvän och det hamnade hos min pappa i stället. Han är cool min pappa som tur är, men gud så pinsamt.

Till: Isabella

Sms: Grattis till barnet! Hoppas ni har det bra i fortsättningen.

Svar: Jag vet att jag har gått upp några kilo men sådär mycket trodde jag inte.

Förklaring: Min vän Isabelle hade nyss fått ett barn så jag ville önska dom lycka till i fortsättningen men så råkade jag skicka till Isabella istället eftersom att dom ligger precis jämte varandra. Fick ursäkta mig och säga att jag skickade till fel och som tur va så förstod hon.

Till: Mamma

Sms: Fan vad mysigt vi hade det i julas, något jag aldrig glömmer! Men en sak... jag har inte fått mens på flera månader, tänk om jag är gravid :S Vågar inte säga till mamma så jag tänker gå till gynekologen i smyg, nämn inte detta, puss älskling

Svar: Varför har du inte sagt något? Du kan prata om allt med mig, hjärtat! Vi ska lösa detta. Kram mamma.

Förklaring: Jag skulle skicka till min kille, hehe, blev inte riktigt som jag tänkt mig.

Till: Chefen

Sms: Vad har du för storlek på underkläder?

Svar: Måste tyvärr svara med en motfråga. Varför undrar du det och vad skulle du ha med det att göra?

Förklaring: Skickade till min chef i stället för min fru. Tänkte köpa något sexigt till henne på Alla hjärtans dag. Jag skämdes så jag tänkte byta jobb men när jag förklarade för chefen skrattade hon så hon grät. Hon tyckte att hon borde förstått det.

Till: Storebror

Sms: Skulle verkligen vilja ha sex med dig men jag vet inte om jag vågar eller om det är rätt. Är du rätt för mig. Tycker du om mig?

Svar: Jag tycker om dig. Men jag utgår från att du skickat fel. /Storebror

Förklaring: Skickade detta avslöjande sms till min bror som tog det bra. Efter det så vågade jag inte skicka till min pojkvän. Och sen skämdes jag ihjäl när jag senare träffade brorsan.

Till: Chefen

Sms: Nu får fjortisbrudarna hålla hårt i trosorna! Har fixat ett bra gäng tills ikväll! Har precis sjukanmält mig över helgen. Korkar upp direkt när jag kommer hem!

Svar: Inget

Förklaring: Märkte inte att jag skickat fel innan vi satte oss i bilen och skulle åka hem. Samåkte nämligen med chefen, som också är mammas kompis. Fick ett helvete både på jobbet och hemma eftersom jag fortfarande bodde hemma då.

Till: Flickvän Bella

Sms:  Sitter på en familjemiddag hos Bella. Jag är så sjukt uttråkad. Du måste ringa mig och låtsas att något är akut på klubbhuset och att jag måste komma dit.

Svar: Du kan gå utan att ljuga.

Förklaring: Skickade till min tjej Bella som jag var hemma hos på familjemiddag, det vara menat till en polare som skulle rädda mig. Jag ljög igen och sa att det skulle vara ett skämt-sms till en polare och skulle bara se om han skulle rädda mig om det behövdes. Hon köpte inte det och tyckte att jag skulle gå.

Källa: Felsms.com

Publicerad: