När blir killar kära?

RELATIONER

Fråga: Tänkte bara ställa en snabb fråga... Tar det längre tid för killar att falla för en tjej än tvärtom? Vilka är tecknen på att han är kär? Killen i fråga är väldigt blyg. Ska jag supa ner honom för att få svar, eller?

Singelkillen svarar: Jag tror inte att det finns någon skillnad mellan könen beträffande hur lång tid det tar att falla för någon. Det finns mängder av tecken på att killen är kär. Han ringer ofta, skickar sms och är mån om att träffa tjejen. Han pratar om henne med sina vänner och bekanta. Han anstränger sig för att vara trevlig och gullig mot henne. Med mera. Blyga killar är dock svårare att avslöja. Men kanske är blygheten i sig ett tecken på kärlek. De flesta killar blir blygare med tjejer som de har känslor för än med de som de bara betraktar som vänner.

Supa ner kanske inte är rätt ord - gudarna ska veta att alkohol både kan hjälpa och stjälpa på en dejt. Men jag tycker gott att du kan försöka få till en middag med killen i fråga, och då se till att han får i sig glas vin eller två. I lagom mängd kan alkohol få en blyg kille att slappna av, sänka garden och våga visa var han står. Kör hårt!