Lär dig förföra som en riktig Robinson!

RELATIONER

Patric byggde en romantisk kärlekskoja i sovrummet åt Anna

1 av 5 | Foto: tillsammmans i sommar. På Robinsonön uppstod inget tycke mellan Patric Sjöström och Anna Stenlund. Men några månader efter hemkomsten blev de kära och i dag förspiller de inga tillfällen att uppvkta varandra.

Låt sommaren gå i kärlekens tecken.

Det gör Robinson- paret Anna Stenlund, 26, och Patric Sjöström, 35.

De förspiller inga tillfällen att uppvakta varandra.

- Jag kan garva för mig själv när jag smider ihop mina uppvaktningsplaner, säger Patric.

De två Robinson- deltagarna blev ett par några månader efter hemkomsten från tv-äventyret i Malaysia. Och kärleken gnistrar fortfarande.

- Jag är en äkta romantiker, en hopplös drömmare som alltid sett framför mig hur riddaren kommer ridande på den vita hästen och hur han gör mig lycklig i alla mina dagar, säger Anna.

Inget hångel på ön

Att den riddaren skulle heta Patric visste hon inte.

- På ön tyckte jag mest att han var en översocial, pratglad typ som låtsasraggade på alla tjejer. Något hångel under presenningen på Robinson-ön blev det inte, säger hon och skrattar.

Det blev det däremot senare.

Hångel under presenningen, alltså.

- På vår ettårsdag tog jag upp en presenning från källaren, fixade rep och bambu och åkte till Indiska för att låna underlägg som kunde fungera som bastmattor. Av dem gjorde jag en allé fram till "kojan" i sovrummet, omgärdad av stearinljus.

Hemlig överraskning

Anna fick inget veta.

- Patric hade bett mig komma till Östermalmstorg vid ett visst klockslag. Det visade sig att han hade bokat bord på en libanesisk restaurang och när vi gick därifrån tyckte jag att kvällen hade varit perfekt. Och så kommer jag hem till den där kojan. Det var så romantiskt.

Hon avslöjar att Patric är en stjärna på uppvaktningar.

- I början av vårt förhållande reste jag mycket mellan hans lägenhet och Finland. Då kunde det till exempel trilla ut små kärlekslappar ur mina nytvättade strumpor.

Patric:

- Jag har lika kul själv när jag hittar på mina små överraskningar. Det är en härlig känsla att göra Anna förvånad och glad.

Anna fortsätter:

- Ta bara den snöboll Patric hade lagt i julklappen en jul. Den innehöll en lapp med texten att jag skulle gå utomhus. I snön hade han byggt en snölykta. I den låg det ett brev där det stod att vi skulle åka till ishotellet i Jukkasjärvi.

Är det så att män är bättre på att uppvakta än kvinnor?

- Traditionellt sett är det ju så, men det håller nog på att ske en förändring nu, säger Patric.

- Anna överraskar mig ofta. Hon bokar bord på restaurang utan att jag vet om det och skickar blommor till jobbet.

Och då smågarvar även hon.

Läs också:

Berätta

Förför såhär:

Kristian Borglund, Anna-Karin Lundblad