Ska vi strida om vårdnaden om vårt barnbarn?

RELATIONER

Läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem

Relationsdilemmat handlar om att läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem.

Har du några råd till personen som bidragit med veckans dilemma? Eller har du ett eget problem du vill få läsarnas hjälp med? Mejla oss!

Veckans dilemma

Hej Eva!

Jag och min man har tagit hand om vår dotterdotter sedan hon var några år gammal. Nu är hon 14 och bor mestadels hos oss. Vår dotter har det aldrig varit någon ordning med. Hon har alkoholproblem och vi misstänker att det även finns droger inblandade. Men nu kräver vår dotter att barnbarnet ska flytta hem till henne. Hon säger att hon har ordnat det för sig med lägenhet och jobb. Men vi tror inte hon kommer klara det. Vi har sett henne misslyckas förut. Vårt barnbarn vill inte lämna oss och flytta hem till sin mamma. Jag och min man är friska och har god ekonomi. Vi vet att flickan mår bäst av att bo hos oss. Gör vi rätt om vi går till domstol för att få vårdnaden?

Astrid och Lennart

Vad tycker du? Ska de strida för vårdnaden? Mejla ditt råd till [email protected], skriv ”Till Astrid och Lennart” i ämnesraden.

Börja ditt svar med "Ja" eller "Nej" och skriv gärna så kort som möjligt. Svaren kommer att publiceras i Aftonbladet och på aftonbladet.se.

Har du ett eget dilemma, ett relationsproblem som du behöver hjälp med? Mejla till [email protected] – så får du kanske hjälp av Aftonbladets läsare!

aftonbladet.se