Relationer

Hon är bruden som visste för lite

Av: 

Helena Utter

RELATIONER

Sambon fixade hela bröllopet – sen friade han till Veronica

Veronica Grahn, 35, är verkligen bruden som visste för lite.

När hon i fredags sa ja till sambons frieri var hela bröllopet redan planerat – nästan in i minsta detalj.

– Det känns jättebra. Men jag hade nog blivit riktigt lack om jag inte fått välja klänning.

Förevigat Anders Sporrong, 31, friade till Veronica Grahn, 35 - efter att ha planerat hela bröllopet i hemlighet. På midsommarafton bli de äkta makar.
Förevigat Anders Sporrong, 31, friade till Veronica Grahn, 35 - efter att ha planerat hela bröllopet i hemlighet. På midsommarafton bli de äkta makar.

På midsommarafton ska bröllopet stånda. Så det är bara tre ynka veckor den blivande bruden Veronica Grahn, 35, behöver våndas med alla bröllopsbestyr. Resten har sambon Anders Sporrong, 31, redan styrt med.

– Det känns skönt att slippa stressen. Anders känner mig så väl. Jag är inte alls stresstålig, jag får migrän, säger Veronica Grahn.

Hon saknar inte känslan av att få vara delaktig i alla förberedelserna. Med hjälp av Veronicas bästa kompis, hennes blivande svägerska och en bröllopskoordinator har sambon redan gjort grovarbetet.

– Allt är precis som jag själv skulle valt. De har till och med valt färger som jag gillar. Så det känns jättebra!

Har du misstänkt något under det här halvåret som gått?

– Nej, det har jag inte. Men det är många polletter som har trillat ned nu. Jag har tyckt att Anders blivit mycket mer intresserad av bröllop. Han var ju den som hellre ville åka till Vegas eller skriva papper i rådhuset, säger Veronica Grahn.

Trodde det var Dolda kameran

Fredagens frieri var inlindat i en födelsedagsmiddag på restaurang hemma i Sundsvall. Veronica Grahn noterade att deras bord var det enda med en blomdekoration och började ana att något var i görningen.

När sambon först friade och sedan berättade att allt redan var bokat och klart till midsommarafton, frågade Veronica om det var ”Dolda kameran”.

– Och då svarade Anders att ”ja, det kan man säga – och där är kameran”!

Riggad på skänken med kaffekoppar stod en videokamera – och blomman på bordet dolde en mikrofon.

Hur känns det att bröllopet är så snart?

– Jag skulle vilja bli brunare, förstås. Men det går väl att fixa. Och så hoppas jag att alla kan komma, det blir ju en överraskning för gästerna också, säger Veronica Grahn.

Publisert: