Relationer

”Min pappa är inte från Frankrike”

Av: 

Zendry Svärdkrona

RELATIONER

Läsarna om vad de håller hemligt för sin partner

Åsa: ”Trots drygt 20 års förhållande har jag aldrig berättat för min man hur mycket jag kämpade för att snärja honom. Jag såg honom i trappuppgången och blev fast. Sedan såg jag till att bli invald i samma styrelse som han och bytte plats på placeringskorten på den årliga styrelsemiddagen så att vi hamnade bredvid varandra. Än i dag tror han att vi möttes av en slump.”

Mattias: ”När jag träffade min sambo för fem år sedan sa jag att min numera döda far var från Frankrike, men det är inte sant. Pappa var från Blekinge. Jag ville bara imponera genom att vara halvfransos. Jag har aldrig berättat sanningen, för att det är så pinsamt.”

Embla: ”Innan jag och min före detta flyttade ihop sa han till mig att han ville ha barn med mig, något som för mig var jätteviktigt. Men det var bara ljug. När vi hade bott ihop i en månad berättade han plötsligt att han gillar förhållanden där man tillåter varandra att ha sexpartners vid sidan av.

Jag har också fått reda på mycket annat om hans sexliv som ger mig en helt annan bild än den han valt att förmedla till mig. Om jag hade vetat allt det där innan hade jag aldrig inlett en allvarlig relation med killen. ”

Tess: ”Min hemlighet är inte så stor, det är bara jag som har svårt att få ur mig det hela. Jag har varit förlovad med mitt ex och det har aldrig blivit av att jag har sagt något om det till min nuvarande pojkvän.”

Publisert: