Så hämndes läsarna

RELATIONER

– och kändisarna som har drabbats

Foto: socker i tanken. ”Hans bil luktade bränt i en vecka”, skriver en läsare.

Jag la ut sexfilmen

Jag filmade mitt ex när han tillfredställde sig själv i soffan. Sedan var han otrogen. Då lade jag ut filmen på internet och skickade länken till alla hans kompisar. Och till hans nya flickvän.

Hämnden är ljuv

Jag gav bort hans kläder

Jag blev så himla arg och frustrerad när mitt ex dumpade mig att jag lämnade iväg alla hans kläder till?secondhand-affären UFF och sedan ägnade hela lördagen åt att skura badrummet med hans tandborste.

Second hand

Visade sexfilm

När det tog slut hade jag kvar en film där min pojkvän sitter och gör snuskiga saker med sig själv. Efter ett bråk visade jag filmen för hans nya tjej.

Exet

Sa att jag var gravid

Jag berättade att jag var gravid. Jag använde p-spruta vid tillfället, men han blev naturligtvis helt förstörd... och åh vad skönt det kändes! Vi var bara 15 år då så det tog rejält!

Skön känsla

Mejlade alla tjejerna

Min kille var notoriskt otrogen – jag samlade ihop alla bevis (till exempel sms, porrfilmer, och sexmejl) – och gjorde en sammanställning av ALLT, som jag sedan mejlade till alla tjejer, med rubriken ”Älskarinna sökes”. Tror ni att någon svarade? Senare visade sig att han lurat alla tjejerna. Ingen av dem visste att han var sambo!

Arg flickvän

Bilen osade bränt en vecka

Min dåvarande kille var otrogen och när jag fick reda på det hällde jag 2 kg strösocker i tanken på hans Fiat. Motorn klarade det hela galant men bilen luktade bränt socker i en vecka.

Sanna

Pamela Anderson

Paris Hilton

Basshunter

Idol-Cissi

Britney Spears

Läs mer