Orgasmernas natt på lördag – kommer du?

Erotikpedagogen: ”Fullmånenätterna på sommaren är speciella”

Missade du nationella orgasmnatten i juli?

Lugn, på lördag kommer en ny chans – och kanske du.

– Helst ska man vara ute, så att man får månens strålar på kroppen. Men det går också bra att älska med öppet fönster, säger erotikpedagogen Ylva Franzén.

Nationella Orgasmnatten firades i den 15 juli. Missade du den har du dock ytterligare extaschanser.

– Egentligen är det orgasmnätter varje månad när det är fullmåne. Men första fullmånen efter midsommar ska var den absolut bästa natten. Den ska tydligen vara speciellt magisk, säger initiativtagaren Ylva Franzén.

”Man ska helst vara ute”

Men även lördagnatten är väl lämpad.

– Fullmånenätterna på sommaren är speciella eftersom man helst ska vara ute så att man blir månbelyst, då blir månens inverkan större. Men att älska med öppet fönster går också bra, säger Ylva Franzén.

Hur vanligt är det att folk tar till vara på orgasmnätterna?

– Nationella orgasmnatten har ju inte fått sånt gehör så att det firas som Nationaldagen precis. Men jag har fått en del respons, par som varit ute den här natten och fått barn nio månader senare. Jag tror att åtminstone de som gått mina kurser brukar ta tillvara på det här tillfället, säger Ylva Franzén.

”Sök upp små skyddade hörn”

Just på lördag går Midnattsloppet i Stockholm.

– Det är ju ganska bra, för då är folk i alla fall ute och kan iaktta månen. Och även inne i Stockholm finns en del små skyddade hörn dit man kan dra sig undan och åtminstone pussas och kramas lite, säger Ylva Franzén.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN