Stol påstås göra kvinnor gravida

avSofi Tagesson

Publicerad:
Uppdaterad:

– sju gravida på 18 månader

Ett hotell i England har fått oväntade problem.

Efter att sju av kvinnorna i personalen har suttit på en blå stol i receptionen har de alla blivit gravida.

– Nu vägrar personalen att sitta på den, säger hotellchefen.

En stol i en hotellreception får nu skulden för att sju kvinnor har blivit gravida under loppet av 18 månader. Alla hade innan sina graviditeter suttit på den blå stolen, som finns på ett hotell i England.

Fyra av kvinnorna, Elaine Ledster, Kim Gidley, Laura Burchill och Gina Ripley, har redan fött sina barn. Alla fyra fick pojkar.

– Först skojade vi om att om någon ville ha en liten pojke kunde de bara komma och sitta på vår fertilitetsstol, men nu känns det bara overkligt att det faktiskt har blivit så varje gång, säger hotellchefen Giles Shaw till Daily Mail.

"Vanlig kontorsstol"

Misstankarna om att det är stolen som ligger bakom alla graviditeterna har nu gjort att den övriga personalen på hotellet undviker att sitta på stolen.

– Det är en vanlig kontorsstol, men nu vägrar personalen att sitta på den, säger Giles Shaw.

De fyra kvinnor som först blev gravida arbetade alla som receptionister på hotellet. De följdes strax av de övriga tre i hotellreceptionens personal, Alyce Grisley, Claire Fitchett och Seran Daines.

– Vårt hotell är välkänt i området, och nu kommer vi att bli kända som hotellet man ska komma till om man vill ha en liten pojke, säger Giles Shaw.

Publicerad: