Sonen för tung för Liz

RELATIONER

Nära att tappa Damian, tjugo månader

Skådespelerskan och modellen Elisabeth Hurley, 38, håller en strikt diet och tränar på gym för att hålla kroppen i trim. Hennes son Damian, däremot, har inga sådana restriktioner.

Den tjugo månader gamla bebisen har en stor aptit och har den senaste tiden växt så det knakar.

Foto: Liz Hurley med sonen Damian.

Hur tung Damian verkligen är blev uppenbart när mamma Liz skulle lyfta honom ur vagnen och sätta honom i bilen, efter en shoppingtur i London nyligen. Skådespelerskan hade knappt ork att lyfta upp sin son, och fick lirka och kämpa för att få honom ur vagnen, skriver brittiska femail.co.uk. Att fälla ihop vagnen fick barnsköterskan ta hand om.

Fick raseriutbrott

Lyckligtvis för Liz blir Damian allt bättre på att gå, och kommer snart att kunna ta sig fram själv. Men även det skapar en hel del problem. När de båda var och shoppade på det exklusiva varuhuset Harrods för en månad sedan, fick Damian en uppläxning för att han släpade fötterna efter sig. Ännu värre blev det när de tvingades vänta tio minuter på att en affär i Knightsbridge skulle öppna. Det hela slutade med att Damian fick ett raseriutbrott och började banka på dörrarna.

Trots prövningarna med att ha ett litet barn njuter Liz Hurley av att vara mamma, enligt hennes vänner.

ARTIKELN HANDLAR OM