"Sex blir vad du gör det till"

RELATIONER

Läs aftonbladets nya heta singelbloggar

Aftonbladet.se presenterar två nya singelbloggare – anonyma för detaljrikedomens skull.

Under en tid framöver får vi följa dem, storstadssinglarna som inte räds detaljer i sina bloggar.

Vår singeltjej-bloggare bor i Stockholm och är 24 år fyllda. Hon presenterar sig själv såhär:

"Jag, den evigt sökande kvinnan på jakt efter kärleken men även de perfekta skorna, det perfekta jobbet, resan etc.. När blir man någonsin nöjd? Nyligen hemkommen från USA, efter att ha varit där och pluggat och jobbat en del senaste tre åren och med det fått med erfarenhet från allt vad ett New York-singelliv har att erbjuda, och ja, Sex and the city-liv – det finns i verkligheten! Dock har jag dessvärre inte Carries haute couture i garderoben, men Century 21 har ju som tur är en hel del kopior :)

"En kämpande karriärista"

Något jag däremot HAR som ger mig pluspoäng är: 1 st gaykompis á la Stanford, 3 väldigt goda vänner, en knippe sexdrift som Samantha, cynism som Miranda, hopplös romantiker á la Charlotte och förvirring, charm och en faktiskt liknande lägenhet som Carrie har! Mitt i min vardag som en blivande och kämpande karriärista så finns det så mycket som händer runt omkring mig ständigt, både med vänner och mig själv och framför allt.. MÄN.

Det finns så många olika män som vill finnas i ens närhet! Så nu kommer jag skriva ner allt som kommit i min väg både på gott och ont så får man väl se under resans gång om jag kommer finna min alldeles egna Mr Big eller om jag fortsätter att rycka in, analysera, diskutera och dissikera män som kommer och går i mitt liv."

"Hjärtat är hemma i kassaskåpet"

Vår bloggande singelkille bor också han i Stockholm, skriver under pseudonymen Mowgli och definierar sin ålder som 23 + moms.

Så här beskriver han sig själv:

"Bonde söker fru, eller egentligen är jag ingen riktig bonde, jag är musiker vilket är typ samma sak. Man jobbar med samma kossor under ett par års tid för att sen byta ut dessa mot nya.

Singel Sthlms-musiker, med Hjärtat på rätta stället tror jag (hemma i kassaskåpet, nyckeln har jag svalt =P)

En helt vanlig kille som tröttnat på att bara sitta hemma ensam och låta tiden gå, i tron att "fröken rätt" skall komma serverad som ett brev med posten."