Expedition: Kama Sutra

Publicerad:
Uppdaterad:

RELATIONER

Novell av Ann-Helene Welander

”Expedition: Kama Sutra” av Ann-Helene Welander vann den novelltävling som anordnades av tidningen Amelia och förlaget vulkan.se.

Den kommer även att publiceras i Amelia och i antologin.

Först tyckte hon att förslaget var befängt. Det kändes helt uteslutet och emot allt vad hon stod för. Hon skämdes till och med för att han föreslagit något sådant. Hennes bästa vän borde väl ta henne på större allvar än så.

Men på kvällen, när hon låg i sängen för att sova kom tankarna tillbaka gång på gång trots att hon gjorde sitt bästa för att förtränga dem. Kunde han ha rätt? Hon bestämde sig för att ta reda på sanningen nästa dag. När beslutet var taget hade hon inga problem med att somna.

Dagen därpå hade hon svårt att koncentrera sig. Hon fick inte mycket gjort på jobbet utan tänkte bara på gårdagens samtal. Att det alltid skulle spåra ur när de träffades och drack en flaska vin. Men hon hade bestämt sig för att ta reda på sanningen.

Hon var inte den som backade ur i första taget. Så fort dagens arbetspass var över skyndade hon sig hem för att byta om. Hon ville inte att någon skulle känna igen henne så hon letade reda på en gammal hatt och lite kläder som hon för länge sedan slutat använda. En beige pennkjol som var lite för snäv över höfterna, men utan hastiga rörelser skulle hon klara sig. En beige polotröja fick fungera tillsammans med en brun stickad väst. Det långa håret gjorde hon en fläta av och hon tog på sig sina glasögon som hon för länge sedan slutat använda. Nu såg hon i varje fall ut att passa in i miljön och förhoppningsvis skulle ingen känna igen henne.

Med nervösa steg äntrade hon bibliotekets portar. Hon försökte att inte få ögonkontakt med någon när hon gick förbi lånedisken. Hon passerade rad efter rad med bokhyllor. Tog det aldrig slut? Hon undrade hur hon någonsin skulle hitta rätt. Efter att ha gått runt i femton minuter utan resultat kom det fram en man för att fråga om hon behövde hjälp. Han var lång, smal och bredaxlad. Hon tyckte att han var ovanligt snygg för att vara bibliotekarie.

– Kan jag hjälpa dig att hitta något speciellt? Sade han med en mörk stämma.

– Nej då, jag tittar mest, fick hon stammande fram.

Han såg fundersam ut och hon skämdes. Man går väl inte till biblioteket för att titta på böcker.

– Tyvärr stänger vi om fem minuter, så om du ändrar dig får du skynda på. Nu hade han ett flin på läpparna.

– Jo, det var en sak du kanske skulle kunna hjälpa mig med. Hon ångrade sig i samma stund som hon öppnat munnen, men det var för sent. Kanske lika bra det, nu skulle hon ju få svaret.

– Jag undrar om ni har någon erotisk litteratur? Eller kanske inte så mycket litteratur utan mer fakta om hur man gör, typ Kama Sutra eller så. Nu var hon högröd i ansiktet.

– Det är till ett forskningsarbete, var hon snabb att lägga till.

Utan att säga något tog han hennes hand och ledde iväg henne mot några hyllor längst in i det stora rummet. Där fanns hylla efter hylla med böcker om sex.

Det fanns till och med filmer i ämnet. Porrfilm? Undrade hon för sig själv. Nä, det måste vara informationsmaterial.

– Är det något speciellt ämne du letar efter, frågade han som om det vore vilka hyllor som helst de stod bredvid.

– Hm… Ja, om du tänker dig att du har slut på idéer och behöver lite nya, vilka böcker skulle du titta i då? Eh, jag gör en studie i ungdomars sexvanor och skulle behöva lite idéer till frågor.

Han log ett leende som fick henne att förstå att han visste att hon ljög men att han var villig att spela med. Han tog sig för hakan medan han ögnade igenom boktitlarna.

Han var snygg, riktigt het till och med. Hon tänkte att det vore underbart att få dra fingrarna genom hans tjocka kalufs och knäppa upp hans skjorta för att blotta den håriga bringa som hon föreställt sig att han hade. En okontrollerbar värme spred sig i hennes kropp och hon ångrade att hon tagit på sig polotröjan.

Han drog ut en bok ur hyllan, bläddrade lite i den, ställde sig sedan närmare henne.

Mycket närmare. Faktiskt så nära att hon kunde ana hans hjärtslag.

– Här har du en bra nybörjarbok, sade han. Men du kanske är ute efter hårdare tag?

Hon bläddrade snabbt igenom boken och konstaterade att det behövdes hårdare grejer. Han tog fram en ny bok, bläddrade i den, gav den sedan till henne och väntade på ett utlåtande.

– Hårdare, var allt hon fick fram.

En tredje bok granskades. Den hade stora avslöjande närbilder, från alla önskvärda vinklar och inget lämnades åt fantasin, men hon ville testa honom och bad ännu en gång om något hårdare. Han såg en lång stund in i hennes ögon, tog sedan av henne glasögonen och tog ett fast tag om hennes långa fläta.

– Vi har nog inget hårdare, men jag demonstrerar gärna för dig.

Hon flämtade och undrade om hon drömde. Nervöst såg hon sig om för att se till att det inte fanns någon annan i närheten.

– Du behöver inte oroa dig. Vi är ensamma, sade han, som om han läst hennes tankar.

Han kysste henne samtidigt som han tryckte henne bakåt så att hon slutligen stod mot en bokhylla. Sakta tog han sin hand och förde in den under hennes kjol.

Först smekte han låren i mjuka cirkelrörelser. Sedan trevade han sakta uppåt.

Kjolen stretade men det hindrade honom inte. Det kittlade i hela henne när hans fingrar nådde fram till hennes kön. Inga trosor. Han stönade till vid upptäckten.

Hon var redan fuktig och han kunde lätt glida mellan blygdläpparna. Han började sakta och mjukt att föra fingrarna in och ut. Hon knäppte upp hans skjorta, den lätt håriga bringan fick henne att le och hon drog fingrarna över de krulliga stråna.

Sedan knäppte hon upp hans byxor. Hans kuk spände innanför kalsongerna och hon tog försiktigt fram den, smekte den och fantiserade om att få ha den i munnen.

Den var stor, grov och ådrig.

Hans fingrar ökade takten inuti henne. Nästan hela hans hand var i henne, åkte ut och in och kittlade hennes insida. Nu fick det räcka. Det var hennes tur att vara obarmhärtig. Hon förde bort hans hand och ställde sig på knä framför honom.

Med ett stadigt grepp om den pulserande kuken förde hon den till munnen. Först slickade hon bara på den för att retas lite och hetsa upp honom ännu mer. Hon lekte med tungspetsen längs med hela undersidan och hon tog hans pungkulor en efter en i munnen, sög på dem, lekte med dem, innan hon återgick till kuken.

Han drog ur flätan ur hennes hår. Tog ett ordentligt grepp om hennes huvud och visade mer än väl vad han ville att hon skulle göra, men för att retas ännu mer blåste hon små kalla vindar på hans kuk. Han frustade av njutning, sedan tog hon den i munnen, hon sög på ollonet en stund och gick sedan vidare. Den var stor, alldeles för stor för att hon skulle få plats med hela i munnen, men hon testade sina gränser. Hon sög hårt och vilt. Som om det gällde livet. När hon inte orkade längre och käkarna ömmade såg hon upp på honom och viskade: Ta mig! Han drog upp henne i handlederna, vände henne om och tryckte ned hennes huvud så att hon stod framstupa.

– Nu ska du få så du tiger, väste han fram medan han tog ett stadigt tag om sin kuk och förde den mot hennes våta öppning. Först retades han lite med henne för att ge igen. Han smekte öppningen med ollonet. Förde det mot hennes klitoris, lekte lite och återvände till öppningen. Hon tog ett djupt andetag och beredde sig på njutning. Det stretade mot när han förde in den. Hon var inte van, det var länge sen sist. Men trots att det gjorde lite ont njöt hon i fulla drag. Med en hård stöt tryckte han in hela kuken och hon var fylld till bredden. De skrek båda av njutning när han med kraftiga stötar förde kuken ut och in i henne. Bokhyllorna vajade och böcker föll ut och landade uppslagna på golvet, vilket bara gjorde njutningen större. Hans ena hand hade ett fast grepp om hennes nacke och den andra masserade hennes ena bröst. Själv smekte hon sin klitoris samtidigt som hon smekte det andra bröstet. När de hållit på en stund pekade hon på en av de uppslagna bilderna och sa: Det där vill jag prova! Han gjorde som hon ville, drog fram en stol och satte sig på den. Hon grenslade honom och började sakta och försiktigt rida.

Kuken trängde in djupare och hon ökade takten samtidigt som de kysstes intensivt.

Hennes naglar borrades djupt in i hans rygg. De skulle säkerligen ge röda märken.

Hans händer hade ett fast grepp om varsin skinka och han lyfte henne upp och ner, snabbare och hårdare för varje andetag.

När han kände att det inte var långt kvar för honom reste han sig upp med hennes ben om sin midja och kuken fortfarande i henne. Han gick mot ett bord, vräkte ner böckerna som var kvarlämnade där och lade ner henne på rygg. Efter några hårda intensiva stötar drog han försiktigt ur kuken och började runka över hennes mage. Det dröjde inte länge förrän han kom. En vit stråle flög genom luften och landade strax ovanför hennes navel. De log båda två. Men som den gentleman han var, tänkte han inte låta henne gå därifrån tomhänt. Han ställde sig på knä, särade på hennes ben och förde sin tunga mot hennes fitta. Mjukt och försiktigt började han leka med blygdläpparna. Han blev intensivare i rörelserna allt eftersom och koncentrerade sig på klitoris. Hon stönade som hon aldrig gjort förut och tänkte att det är så här det ska kännas. Outhärdligt underbart! Stönen blev högre och när hon nästan skrek förde han åter in sina fingrar i henne samtidigt som tungan lekte intensivt med klitoris. Hennes kropp skälvde i häftiga vågrörelser och han visste att det gick för henne.

Plötsligt var det tyst och stilla. Han sträckte fram sin hand för att hjälpa henne upp. I tystnaden klädde de på sig och gick sedan mot utgången. Innan dörren hann stängas bakom henne hörde hon honom säga att hon var välkommen tillbaka om hon behövde mer förslag till sin undersökning. Hon flinade till och gick sedan mot bilen. När hon satt sig bakom ratten kunde hon inte vänta längre utan hon tog upp telefonen och ringde sin vän. Så fort han svarat och innan han hunnit säga ett ord meddelade hon att ja, det var sant. De hade Kama Sutra.

Publicerad: