”Alla tjejer förtjänar serviskillen”

Fotbollsfrun Malin Wollin om varför snälla killar är bättre

Malin Wollin skriver krönikor och bloggar på Aftonbladet.

Ernst är den nya Mikael Persbrandt. Eller kanske inte. Ernst är Ernst och Mikael är Mikael. De kommer alltid ha sin marknad. Och fler tjejer kommer alltid vilja ligga med Micke. Och sedan skaffa barn med Thomas Bodström. Ernst ringer vi när sylten skär sig eller när utedasset behöver ett bondromantiskt lyft.

Jag har alltid förespråkat fina killar. Ska man leva i en relation med en man, skaffa barn och samla servis så finns det bara ett, självklart val. De andra killarna, de som surfar porr, super på krogen och åker på bilträffar när det är ultraljud kan man ligga med på fyllan. Det är det enda de duger till. Ändå har de allt som oftast ett koppel av söta tjejer efter sig. Tjejer som ser något som vi med fina killar aldrig kan förstå.

Man kan nämligen inte hitta en fin kille förrän man själv anser att man förtjänar en sådan.

Så väldigt många tjejer känner att de inte duger åt något annat än en självupptagen navelpillare som aldrig fick sutta mammas tutte.

Då blir klientelet därefter.

Och det går väl an. När man är sexton. När man är ung och dum kan man passa på att göra allt det där idiotiska som man varnar sina barn för senare i livet. Träffa elaka killar som brölar, dricka häxblandning från barskåpet och snatta på Hennes & Mauritz.

Men sedan är det dags att växa upp.

Jag tyckte att endast det bästa var gott nog. Så jag väntade med pojkvänstramset och bidade min tid tills jag var 22 och Joachim stod framför mig.

Först då hittade jag killen som ville skaffa barn, träffas hela tiden och inte supa. Som kokar sylt på vinbär från eget land, som bakar iranskt brytbröd och som väljer presenter till barnen när de fyller år.

Killen som vill samla servis.

Alla tjejer förtjänar serviskillen.

Läs mer på Malin Wollins blogg.