Carin: ”Jag backar ur när killarna vill bli seriösa”

Foto: Carin är i en fas i livet där hon inte vill anpassa sig efter någon. ”KK-förhållanden är ett bra sätt att få sex och närhet”, säger hon.
RELATIONER

Det var längesedan Carin, 26, hade en fast relation.

Däremot har hon haft en hel del KK-förhållanden.

Grannen, kollegan och den personliga tränaren har betats av.

– Jag är helt enkelt inte så mycket för engångsligg, säger Carin.

För henne har KK-förhållandena varit ett sätt att få sex och närhet utan att behöva gå in i en seriös relation. De har alltid inletts med en person hon känner till sedan tidigare.

”Blev problematiskt”

– Det mest praktiska KK-förhållandet jag haft var med min granne. Jag spanade in honom i trapphuset och bjöd över honom på kaffe. Sedan sågs vi i ett par månader för att ha sex, säger Carin.

På listan över sexkompisar kan hon, förutom sin granne, även

bocka av sin personliga tränare, en gammal klasskompis och en kollega på en före detta arbetsplats.

– Det blev faktiskt lite problematiskt, men det var mest för att han inte skötte det särskilt snyggt. Det kan ha berott på att han var överordnad mig på jobbet och var rädd för att förlora sin position.

Inte anpassa sig

Hon har två långa relationer bakom sig. En av dem var ett flera år långt samboförhållande. Anledningen till att hon enbart har valt att ha KK-förhållanden de senaste åren är att hon har flyttat och rest en hel del, och därför inte känt att hon har velat behöva gå in i en relation och anpassa sig efter någon annan.

– Jag backar ur när killarna vill bli seriösa. Om jag hade velat ha den typen av relation skulle jag ju inte ha föreslagit att vi skulle vara KK, säger Carin.

Trots att hon i princip bara har träffat killarna för att ha sex tycker Carin att det är viktigt att man har kul ihop för att KK-förhållandet ska fungera. Däremot tycker hon att hela poängen med det är att inte sätta upp regler för vad man får och inte får göra.

– Jag vill alltid att killen ska använda kondom, det har aldrig hänt att någon av killarna har sagt nej till det, säger Carin.

Hon tycker att det bästa är att man ligger med en person man känner väl och känner sig trygg med, samtidigt som det är väldigt kravlöst.

– Jag är helt enkelt inte så mycket för engångsligg, det här är ett bättre sätt för mig att få sex och närhet, säger Carin.

Fas i livet

Hon tycker att det är fel att se ner på både kvinnor och män som vill ha en sådan här typ av relation, men poängterar att det inte är en livsstil hon har valt, utan en fas i hennes liv som pågår just nu.

– Jag vet att jag är värd att bli älskad. Jag är bara inte intresserad av att ha en fast relation just nu, förklarar Carin.