Multipla orgasmer - så övar du upp njutningsmuskeln

avZendry Svärdkrona

RELATIONER

Lektion 3 i Malenas nya sex-skola: Tao-sex

Foto: GETTY IMAGES
Njut-och njut igen. Både kvinnor och män kan få många orgasmer med rätt teknik.

ORGASMTRÄNING FÖR HONOM

Knip. Träna din pc-muskel genom att andas ut samtidigt som du kniper. Andas sedan in och slappna av i muskeln.

Minst 50 knip om dagen är att rekommendera. I början kan det dock ömma, därför är det bäst att börja försiktigt och utöka efter hand.

Slappna av. När du under samlaget sedan känner att utlösningen är på väg: slå av på takten, andas djupt och spänn pc-muskeln.

I stället för utlösning känner du antagligen en serie sammandragningar under några sekunder, som kommer att intensifieras ju mer tränad du blir.

Sätt siffror på din upphetsning. Om icke-upphetsning är 0 och utlösning är 10 så ligger orgasmen kring 9,8. I början ska du sluta när du når 9,0, börja om och nästa gång sluta när du når 9,1 osv. Njut av sammandragningarna utan att ta steget över i utlösningen. Sluta när du har nått klimax flera gånger utan att ejakulera.

Låt det ta tid. Det kan ta ett tag innan du upplever sammandragningsorgasmerna. Mångorgastiska män beskriver det som om de måste slappna av precis när de är på väg att få orgasm. Och att känslan är att "falla tillbaka"i stället för att "falla framåt" i utlösningen.

ORGASMTRÄNING FÖR HENNE:

Knip. Träna din pc-muskel på samma sätt som mannen.

Öva under samlag. Spänn gärna muskeln under samlaget också.

Tro på din förmåga. Viktigast av allt för att nå taos många orgasmer är att du tror att du kan bli mångorgastisk. Och medvetet strävar efter det.

Sluta inte att stimulera. Efter den första orgasmen-fortsätt att stimulera, men inte på exakt samma ställe och sätt, eftersom man lätt blir lite öm.

Vad är tao?

Inom taoismen är balansen mellan yin och yang, kvinnligt och manligt, central.

Testa dig själv - hur stark är din pc-muskel?

Läs också:

Läs tidigare artiklar: