”Min kille köper värdelösa julklappar”

Publicerad:
Uppdaterad:

Läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem

Relationsdilemmat handlar om att läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem.

Har du några råd till personen som bidragit med veckans dilemma? Eller har du ett eget problem du vill få läsarnas hjälp med? Mejla oss!

Veckans dilemma

Hej Eva,

min kille och jag har varit tillsammans i fyra år. Han pluggar och jag är undersköterska. Ingen av oss är superrika, men det går heller ingen nöd på oss. Nu ska vi fira vår tredje julafton ihop och jag känner mig ledsen redan i förväg. I fjol gav han mig ett örngott och en souvenir från Mallorca. Året innan fick jag en verktygssats. Första julen ihop överraskade han mig med en ficklampa. Alltså, jag vill inte verka otacksam. Han är världens finaste kille på många sätt, men varför struntar han i att ge mig något fint som jag blir glad över? Samma sak när jag fyller år. Sist fick jag ett påskägg med godis, eftersom jag fyller år i april. Jag avslöjar inte hur ledsen jag blir, för jag vill inte förstöra stämningen. Tror du han ändrar sig om jag visar min besvikelse när jag öppnar hans julklapp i år?

Annika

Vad tycker du? Ska Annika visa sin besvikelse? Mejla ditt råd till dilemmat@aftonbladet.se, skriv ”Till Annika” i ämnesraden.

Börja ditt svar med "Ja" eller "Nej" och skriv gärna så kort som möjligt. Svaren kommer att publiceras i Aftonbladet och på aftonbladet.se.

Har du ett eget dilemma, ett relationsproblem som du behöver hjälp med? Mejla till dilemmat@aftonbladet.se – så får du kanske hjälp av Aftonbladets läsare!

aftonbladet.se

Publicerad: