Relationer

Så hämnas vi våra ex

Av: 

Annica Lundbäck

RELATIONER

Surströmming i bilen och kläder i sopnedkastet.

Aftonbladets läsare tvekar inte att ge igen på sina ex.

Anna: ”Jag hade sex med hans bästa vän”

Jag hade sex med mitt ex bästa vän en kort tid efter att vi hade gjort slut. Kan tilläggas att det skedde några gånger. Mitt ex betedde sig som ett svin mot mig och jag körde på det värsta. De är vänner än i dag, men mitt ex vet inget ännu. Och det är så nice. För jag vet vilka falska personer de är, båda två. Och när det kommer fram så är det han som kommer att må skit – trots att det här hände för tre, fyra år sedan.

Sofia: ”Hon stoppade fisk i fläkten på hans bil”

Min kompis blev dumpad helt utan förvarning av sin dåvarande kille. Han låtsades och ljög för henne under en period – men så helt plötsligt en dag slängde han bort henne som en trasa. Hon hämnades genom att köpa en burk surströmming, öppna den och lägga de små fiskarna

i inblåset till fläkten i hans bil. Hon har inte haft någon kontakt med honom sedan det tog slut, så hon vet inte hur han reagerade när han startade bilen dagen därpå – men jag tyckte det var en bra hämnd för hans lögner.

Susanne: ”Jag skurade toaletten med hans tandborste”

När det kommit fram att mitt ex hade en relation vid sidan om mig, så kastade jag givetvis ut honom. Innan han packat ner sina saker hann jag med att skura toaletten med hans tandborste. Min egen bytte jag självklart ut, man vet ju aldrig …

Malin: ”Jag gömde trosor under soffan”

Min kille gjorde slut för att han ’inte var mogen för ett förhållande’. När jag fick reda på att det verkliga skälet var att han träffat en annan ville jag bara hämnas! En gång när hans tjej var bortrest såg jag till att ’råka’ hamna på en krog där han var. Kvällen slutade med att jag följde med honom hem.

När han hade somnat tog jag ett par trosor, som jag hade med mig i väskan, och kastade in under soffan. Sedan skrev jag en lapp, tackade för en trevlig stund och smet hem.

Tjejen hittade trosorna när hon städade. De är inte tillsammans längre ...

Linda: ”Jag skrev om hur jag hade fejkat varje orgasm”

En tidigare pojkvän bedrog mig med en kompis. När jag fick reda på det satt jag, han och våra gemensamma polare i en öppen chatt. Där skrev jag hur jag fejkat varje orgasm med honom!

Dolly: ”Jag slängde hela hans garderob”

Jag slängde min sambos alla kläder i sopnedkastet. Och då menar jag alla, varenda strumpa, tröja, jacka, kostym och så vidare. Det kostade honom många tiotusentals kronor att köpa en helt ny garderob – ha ha. Hans ansiktsuttryck var obetalbart.

Elakheter vi minns...

När Lindsay Lohan, 22, var intagen på behandlingshem 2007 blev hon ihop med snowboardåkaren Riley Giles.

Efter att han blivit dumpad kallade han Lindsay Lohan för nymfoman i tidningen News of the world och avslöjade mängder av intima detaljer.

När Paris Hilton, 28, var ihop med Nick Carter ryktades det att hon var otrogen med skådisen Chad Michael Murray. Som hämnd var Nick Carter också otrogen — med Ashlee Simpson. Allt enligt New York post.

Har du hämnats på ett ex?
Publisert: