Kondommakare söker testliggare

RELATIONER

Experiment och hjärtmätare - så ska de hitta nya vägar till bättre sex

Foto: Vill du experimentera och dela med dig av dina lärdomar i sänghalmen?

Inte fått något sommarjobb?
Passa på att söka årets skönaste jobb:
Testliggare på en italiensk sexakademi.

En kondomtillverkare söker nu med ljus och lykta över hela världen efter sexambassadörer som vill få ett hetare sexliv.
På ett träningsläger i Venedig kommer kärlekspar från ett trettiotal länder få chansen att krydda sina aktiviteter i sänghalmen.
– Så många som 54 procent av både män och kvinnor är missnöjda med sitt sexliv, samtidigt som 83 procent tror att att sex förbättrar deras allmänna hälsa och välmående. Vi vill bevisa att du med små medel och lite vägledning kan förbättra ditt sexliv avsevärt, säger Alexander Benzing, nordisk chef för Durex.
Genom att anmäla sig är man med och tävlar om en plats på den italienska sexakademin där dagarna enligt arrangören fylls av romantik, njutning och äventyr. De härliga stunderna varvas med coaching från projektets psykolog och relationscoach, Susan Quilliam.
– Det är tydligt att många par önskar sig ett bättre sexliv och det bästa sättet att få det är att öka både den känslomässiga och den fysiska kontakten mellan sig och sin partner. Projektet är banbrytande och utan tvekan kommer resultaten att bidra till att öka den sexuella nöjdheten över hela världen, säger hon.

Experimentera på hemmaplan

Efter träningsveckan i Italien ska de utvalda kärleksparen under fyra veckor experimentera själva på hemmaplan. Paren kommer bland annat att pröva på längre förspel, upphetsande sexsnack och rollspel – samtidigt som deras känslomässiga och fysiska reaktioner mäts med hjärtmätare som registrerar förändringar i hjärtrytmen orsakade av upphetsning.
– Vi är övertygade om att de par som förbättrar sitt sexliv också mår bättre generellt. Det ska bli kul att följa de par som deltar. Små förbättringar i sexlivet gör stor skillnad för ditt välbefinnande, säger Alexander Benzing.

Sexapp till mobilen

Vill du inte delta i experimenten men är nyfiken ändå?
Samtidigt som de utvalda paren skolas in på sexakademin i Italien lanseras också en sexapp till mobilen. Via den kan du testa samma experiment på egen hand och mäta din hjärtfrekvens under sexakten.