Ett ögonblick...

avRobert Triches

Publicerad:
Uppdaterad:

Dogge Doggelito,32, som säljer sig till högstbjudande i välgörenhetens namn

I kramauktionen säljer svenska kändisar sin kram till högstbjudande.

Intäkterna går sedan till Röda korset och välgörande ändamål.

Foto: Magnus Sandberg
Erbjuden tusenlappar Dogge Doggelito är en av flera svenska kändisar som erbjuds flera tusen för en kram i välgörenhetskampanjen ”Kramauktionen”.

Hur känns det att sälja sin kram till högstbjudande?

– Det känns helt ok, eftersom jag vet att pengarna går till ett bra ändamål. Jag tycker det är helt rätt att utnyttja kändisar för att göra något positivt. Det är självklart!

Tycker du om att kramas?

– Jag älskar att kramas. Men tyvärr är jag så stressad och jobbar så mycket nuförtiden att jag inte hinner kramas så mycket som jag egentligen vill. Kramen är ju en symbol för närhet och trygghet och kanske stämmer det att vi kramas för lite.

Brukar du jobba med välgörenhet?

– Det är väldigt många organisationer och föreningar som frågar - dagligen. Förut tackade jag ja till allt, men nu har jag fått begränsa insatserna till att ställa upp på två grejor per år.

Vad är ditt bästa kramminne?

– Jag har många kramminnen. När jag träffade Maradona var det kramkalas, då blev jag som ett litet barn. Men det finns flera sådana som man har träffat och fått en kram av, jag har bland andra kramat Anna Nicole Smith och Santana också. Då blev jag jävligt stolt.

Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu?

– Att det här gråa regniga, tråkiga, kalla, usla, eländiga vädret försvinner och att det blir en riktigt vit och snöig jul. Det här är inget roligt, folk blir lessna och deprimerade och det blir mindre kramar.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM