Hon har sex med andras män – och tackas av fruarna

Janette, 45, jobbar som honungsfälla

Hon ligger med andras män – och får tackbrev från fruarna.

Janette Jones ser till att äkta män går i honungsfällan.

– Det är mitt jobb att upptäcka om en man skulle kunna vara otrogen. Om det innebär att jag måste ligga med honom så gör jag det, säger den 45-åriga fyrabarnsmamman.

På ett år har Janette Jones, enligt egen uppgift, avslöjat över 60 män. (Obs: Genrebild)
På ett år har Janette Jones, enligt egen uppgift, avslöjat över 60 män. (Obs: Genrebild)

På ett år har Janette Jones, enligt egen uppgift, avslöjat över 60 män, varav hon haft sex med 15. Allt har skett på uppdrag av deras misstänksamma fruar.

– Jag har lyckats i hundra procent av fallen jag haft. Jag har alltid fått åtminstone en kyss, säger Janette Jones till brittiska tidningen The Sun.

Hon berättar för tidningen att det var när de fyra barnen började växa upp och lämna hemmet, som hon fick höra talas om att man kunde tjäna sitt levebröd som honungsfälla. En vän funderade på att anlita en.

Anställdes omedelbart

Janette Jones, som bor norr om London, England, kontaktade en förmedling som omedelbart anställde henne. Hon utbildades i självförsvar och övervakningsteknik.

– En honungsfälla behöver inte nödvändigtvis vara en slående vacker 20-årig skönhet med enorma bröst. Det är bättre för mitt jobb att jag ser ut som jag gör för då blir män mindre misstänksamma, säger Janette Jones till The Sun.

Hon uppger att det kostar minst 2000 pund, alltså över 20 000 kronor, att anlita en honungsfälla. De arbetar i team om tre personer; två kvinnliga ”lockbeten” och en man som övervakar det hela och dokumenterar bevis.

Döljer mikrofon i scarfen

Ute på uppdrag brukar Janette Jones bära sexiga – men ”inte slampiga” – kläder. I en brosch, scarf eller hårspänne döljs en mikrofon.

– Jag tvingar mig aldrig på någon. Det är deras val att kyssa mig eller ligga med mig. Man kan aldrig ta bedragaren ur en mans personlighet. Finns den där så kommer det alltid göra det, säger hon.

Hon möter aldrig uppdragsgivaren personligen, men får ofta tackbrev efteråt.

– De är alltid tacksamma för att jag hjälpt dem att få reda på sanningen.

Janette Jones tycker att hennes jobb är toppen.

– Jag får bra betalt för att lära otrogna män en läxa, säger hon till The Sun.

Wendela.se

Publisert: