Familjerelationer

Åttlingmammans pr-folk hoppar av efter dödshot

Av: 

Anna Petersson

RELATIONER

Nu ska Nadya Suleman samarbeta med agent för mamma till sjulingar

Naydya Suleman en vecka före förlossningen.
Naydya Suleman en vecka före förlossningen.

Pr-folket som representerar åttlingarnas mamma Nadya Suleman hoppar av – anledningen är att de har blivit dödshotade. De har fått över 100 hot på e-post och telefonsvararen är också full av inspelade hot.

OPERERAD Enligt uppgifter är Nadya Suleman beatt av Angelina Jolie och ska ha genomgått plastikoperationer för att likna filmstjärnan. Nadya Suleman ville i går inte kommentera uppgifterna utan gick i stället under jorden med sina 14 barn. Den officiella förklaringen är att hon hotats till livet.

Vissa meddelanden är riktade till den 33-åriga mamman Nadya Suleman – andra till hennes pr-folk.

– De ville lägga mig i en kista och slänga ner mig i havet, säger Joann Killeen som tidigare var pr-ansvarig

Polisen i västra Los Angeles utreder nu hoten, uppger AP.

– Vi, som bara företräder en klient, har aldrig tidigare fått en så stark reaktion från allmänheten, säger Joann Killeen.

Försörjer sig på barnen

Det som upprör folk är att mamman som är ensamstående och arbeslös försörjer sig på sina 14 barn – och tar emot offentligt stöd för att ta hand om dem. Hon sägs även vara schizofren och besatt av skådespelerskan Angelina Jolie, hennes utseende och den gemensamma drömmen om många barn.

Många har också blivit upprörda över att läkarna gick med på att göra en provrörsbefruktning så att åttlingarna kom till.

Nadya Suleman som födde förra månaden bor på en hemlig plats. Hon har satt upp en webbsida för att ta emot donationer till åttlingarna. De är fortfarande kvar på sjukhus.

Ny kändisagent

Samtidigt berättar Joann Killeen att mamman nu har ett avtal med en professionell pr-agent. Han heter Wes Yoder och tillhör de mest framgångsrika kristna talangscouterna i USA.

Wes Yoder har bland annat gjort en framgångsrik författare av McCaughey som fick sjulingar för tio år sedan. Dessutom gjorde han den omstridde pastorn Rick Warren till rikskändis och bestsellerförfattare. Warren har spelat stor roll för att förbjuda homoäktenskap i USA.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Familjerelationer