Så här bloggar svenska kvinnor om sitt sexliv

RELATIONER

Kättingtjejen med ”e”, 7 oktober kl 09:44

”Åh kära, kära nån... hur mycket ska en ensam kvinna behöva tåla? *S* Jag är sprängfylld, mogen, redo, väntande, färdig.

Så var finns Han? Han med rätt personlighet och med bara sin blick och ett knäppande med fingrarna, kan få mig direkt att lägga mig på knä framför honom.

Jag böjer mitt huvud, tittar ner i golvet, mina händer på mina lår, med handflatorna vända uppåt – väntande, redo, färdig vill jag ge Han det Han behöver och i gengäld få tillbaks det som min kropp skriker efter.”

the-bride’s blogg, 23 oktober kl 12:32

”Ska nog inte träffa honom igen. Vaknade i morse, gick ut med hans jävla hund, kommer in, det första man får höra är ”kan du xxx mig?” Visst, men då förväntar man sig kanske en gentjänst, inte att aset drar på sig brallorna och går ner i tvättstugan. Jag blev lämnad med hunden.

Fan vad korkad jag är, var håller jag på med? Seriöst, hunden var trevligare än han. Den låg i alla fall i mitt knä.”

Anne-Sofie, 27 september kl 19:00

”Du satte dig intill mig, kysste lätt min axel... kände hur varm den var av elden. Vi sa inte så mycket... njöt mest av stunden. Jag flyttade massageoljan så den inte blev för varm ... din hud doftade underbart... naken varm och mjuk. Du satte dig bakom mig, kramade om mig och kysste lätt min nacke, nosade i mitt hår och viskade i mitt öra... du är så vacker... Vi satt och höll om varann ett tag kände värmen... nakenheten mot varann...”