Kärleksdryck gav Carolina bättre sexliv

RELATIONER

Big Brother- stjärnan: Jag njuter mer än tidigare

"Big Brother"-stjärnan Carolina Gynning, 26, har fått ett bättre sexliv med hjälp av en kärleksdryck.

- Den stimulerar alla mina sinnen under kärleksakten, säger hon.

Foto: Häpnade över resultatet När Carolina Gynning första gången testade sexdrycken blev hon överraskad: Den får mig faktiskt att njuta betydligt mer än tidigare, säger hon.

Carolina Gynning hörde talas om den nya sexdrycken av en väninna. För en månad sedan testade hon den för första gången. Och blev häpen över resultatet.

Skeptisk till en början

- Till en början var jag skeptisk, men den här drycken får mig faktiskt att njuta betydligt mer än tidigare.

Kärleksdrycken är klarblå, svensktillverkad och innehåller fem aktiva örter som i årtusenden använts i Sydamerika och Asien för stimulerande och hälsobringande effekter.

De heter damiana, maté, schizandra, ginseng och guarana och verkar uppiggande och antidepressivt. Dessutom påstås de höja sexlusten hos framför allt kvinnor.

- Jag blir mer sugen, slappnar av och går in i en härlig drömvärld när jag dricker den här drycken. Mitt sexliv har blivit mycket bättre och i samband med mina kärleksakter fungerar det jättebra. Både jag och min partner har märkt den stora skillnaden, säger Carolina Gynning.

- Jag kan verkligen rekommendera den till kvinnor som har problem med sina sexliv.

Ska spela in film

Efter sin seger i "Big Brother" i fjol arbetar Carolina Gynning nu som modell. Hon målar också tavlor och ska i maj inleda inspelningarna av en ny film med Victoria Silvstedt.

Sedan tiden i "Big Brother"-huset har hon varit singel.

- Jag trivs så, men visst vore det skönt att ha en partner. Speciellt nu när jag verkligen kan njuta av sex, säger hon.

Daniel Nyhlén