– Det kan hetta till ordentligt med en Oxe

Astrologerna Tor & Hanna chattade med läsarna

RELATIONER

Nalleh säger: Hur kommer mitt år se ut? Jag är vattuman, född 26e januari och man. Vill gärna ha svar! Tack

   Tor Tolander säger: Eftersom du är född i Vattumannens början är juli en extra spännande månad för dig just i år. Ett Lejon kan det hetta till ordentligt med och det kan också visa sig hållbart.

karin säger: Hej!

Jag har precis träffat en toppenkille! När jag kollar upp våra horoskop så är det så att om han vore född dagen före eller dagen efter det han egentligen är, så får vi höga "poäng", men just den dagen han är född är det ett kraftigt dropp ner. Kan det vara fel på programmet, eller kan planeternas läge verkligen skilja så mycket bara på ett dygn? Jag är född 16/12-67 och han 12/2-71, mvh K

   Tor Tolander säger: Vi vet inte vad programmet utgick ifrån men det verkar sannolikt att det handlade om Månens position, när nu utsagon skiftar så fort. Eftersom din Måne är i Tvillingarna och han är Vattuman så bör ni passa bra ihop - även när man tittar på Venus ser det riktigt bra ut så strunta du i poängen - den här killen är väl värd att satsa på för dig och ni vill åt samma håll.

jojjo säger: Jag är född den 7 juni 1970 och har precis träffat en man född den 8 februari 1972. Har vi någon framtid ihop tror ni?

   Tor Tolander säger: Ni har en bra grund för vänskap och kanske mer, men om du söker trygghet i första hand så skulle en man ur ett vatten- eller jordtecken passa dig bättre. Så det beror rätt mycket på dina personliga behov och erfarenheter. Rent erotiskt bör det kunna bli riktigt bra mellan er, men framtiden är lite svårare att förutse.

Rebecka säger: Hej! Jag är tvilling, född 16 juni. Vilka tecken passar jag bäst ihop med? Tack för svar! MVH Rebecka

Rebecka säger: Förlåt..glömde skriva att jag är född 1980...hoppas inte detta var allt för avgörande..? MVH Rebecka

   Tor Tolander säger: Eftersom Månen är viktig så spelar födelseåret stor roll. Din Måne är i Lejonet och därmed är Lejon och Vattumän dina bästa val, följt av de övriga eld- och lufttecknen. Du är född på en måndag och därmed har du extra tur med folk födda på tisdag, torsdag eller söndag.

Alex säger: Hej...jag är tillsammans med min tjej i 5 månader nu, jag är född 83/03/17 och hon är född 87/10/05 hon är våg o jag e fisk...på kärleksnummerologi passar vi inte alls ihop...vad tycker du

   Tor Tolander säger: Hon har Månen i samma tecken som din Sol, och det är enormt bra. Dessutom har ni Venus i motsatta tecken så här slår det verkligen gnistor. Även om Våg och Fisk är en ovanlig kombination kan ni två vara som hand i handske. Det kan mycket väl visa sig riktigt hållbart, det ni har.

sanna säger: Jag har varit singel länge men vill gärna träffa någon. Vad säger stjärnorna? Jag är född den 2 juni 1970.

   Tor Tolander säger: I sommar blir det gott om nöjen för din del men just därför kanske ingen seriös kärlek. Då ser det nog mer lovande ut under hösten och vintern. Ett tips är att du letar bland sådana som du kanske inte faller för direkt, för ibland dras vi inte till dem vi faktiskt passar med. Testa med en Oxe, Skorpion eller Kräfta.

ola säger: Hej! Jag har varit tillsammans med min fru sedan 1985. Jag är fisk född 63-02-25 och min fru är kräfta född 61-06-25. Hur ser vår framtid ut? kommer vi att få uppleva nått spännade?

   Tor Tolander säger: Till att börja med: Grattis. Ni passar verkligen bra ihop! I sommar gör ni något roligt tillsammans, kanske en resa. Men det riktigt häftiga året blir 2009, då får ni chansen att förverkliga drömmar som ni delar.

helena säger: hej har lite problem med kärleken är född 31 aug 1977 och är intresserad av en fisk som är född 15 mars 1975 och har ett brokigt förflutet med en våg 19811003

   Tor Tolander säger: Själva kärleken bör fungera ganska bra med den här Fisken, men det är inte säkert att det blir så hållbart för ni drar er båda två för det steget. Du har en tendens att fastna för män som behöver uppmuntran, och det blir i längden ansträngande för dig. Plus att du inte får det utrymme du behöver. Men Fisken är för den skull inget dåligt val, det kan vara värt att ge det en chans.

Amy säger: Hej, jag undrar om det kommer att hetta till igen mellan mig och min man. Jag är född vatumman/kvinna :) 77-01-31 och han i vågenstecken 74-10-21?

Tack

   Tor Tolander säger: Han behöver få vara den som tar initiativet vilket gör det knepigt för oss att ge dig ett råd. Troligen beror minskande hetta på att han känner sig otillräcklig i andra sammanhang (med familjen, på jobbet, i hemmet, med pengarna) och då tappar han för många egopoäng och därmed sugen. Alla sorters framgångar han har kommer att få honom mer på bettet, och det är troligen er bästa väg till ett hetare sexliv.

Moderator säger: Här kommer sista frågan!

anna säger: Hej jag är en tjej född 790410..undrar hur mitt kärleksliv kommer att se ut detta år?..och vart eller i vilket sammanhang kommer jag träffa han? =)

   Tor Tolander säger: Högsommaren kan bli ganska fin, och chansen är extra bra med en Oxe. Det kan hetta till ordentligt och kanske också hålla. Testa gärna ett sportigt eller friluftsbetonat sammanhang. I övrigt är detta inget år av tur i kärlek, betydligt bättre blir 2006 för din del.

Moderator säger: Chattet är slut, tack till Tor & Hanna och alla som ville vara med och chatta!

   Tor Tolander säger: Det var trevligt att tala med er allihop! Ha en bra vår!