Dumpa din partner – med hjälp av en kändis

Ny affärsidé: låt en kändis göra slut åt dig

1 av 3 | Foto: Aftonbladet bild
Spolar åt dig Att det kan vara både svårt oh ångestladdat att göra slut har ett brittiskt företag tagit fasta på. Företaget erbjuder en tjänst där man kan låta kändisar som Vinnie Jones stå för det oönskade beskedet.
RELATIONER

LONDON

Behöver du hjälp med att dumpa din partner?

Vill du att Mel B ska framföra den dåliga nyheten?

Inga problem.

Det enda du behöver är en mobiltelefon. Sedan väljer du själv vilken kändis som ska säga de problematiska orden till din - före detta - älskling. Det gör du genom att ladda ner ett 20 sekunder långt videomeddelande.

Mel B säger: "Den goda nyheten är att du har haft kul, men den dåliga nyheten är... det är slut. Du är dumpad! Du är singel! Deprimerande? Japp. Skrämmande? Japp".

"Hämnden är bäst kall"

Eller så dyker Boy George upp i displayen och säger: "Din pojkvän vill avsluta er relation. Jag föreslår att du ska titta på "Farligt begär" för att söka hämnd. Hämnden är bäst när den serveras kall".

Den tidigare fotbollsspelaren Ian Wrights budskap:

Sågas av äktenskapsrådgivare

"Åh, säg inte: Kunde du åtminstone inte säga det själv, jag fick bara ett meddelande. Du förtjänar det."

Vinnie Jones är rakt på sak: " Du är dumpad! Ok? Ut! Ta-da. Försök inte ens att ringa, springa omkring, eller skicka blommor choklad, ingenting!"

De brittiska äktenskapsrådgivarna sågar idén, eftersom de anser att det är ett fegt, respektlöst och grymt sätt att avsluta en relation på, skriver Daily Mirror.

Mira Micic