”Jag sexchattade – och passionen kom tillbaka”

Läsarna berättar om nätsexet

RELATIONER
Foto: Getty Images

Vi hade fått vårt tredje barn och min pojkvän jobbade natt. Jag tröttnade på att sitta hemma ensam, så jag gick ut på nätet för att kolla runt lite. Till sist hamnade jag på en sexchatt. Efter lite tvekan började jag chatta. Det var länge sedan jag blev så upptänd. När min kille kom hem var jag galen i honom. Det livade upp oss båda två eftersom det var länge sedan som vi hade haft det passionerat i sängen. Efter det sexchattade jag några gånger till. Men till sist hade vi fått i gång vårt sexliv så mycket att jag inte hade något behov av chatten.

Lena

”Här kan du testa fantasier”

Jag tror att sexchatt kan vara bra på grund av att man kan få sina fantasier besvarade utan att vara rädd för att vad någon annan ska tycka. Man behöver inte vara rädd för att känna sig annorlunda – alla tycker ju om olika saker i sängen som tur är. Jag själv har bara sexchattat någon gång. Och då bara för att det har varit en rolig sak, men jag har märkt att man får så mycket mer. Komplimangerna flödar och man kan känna sig söt för en gångs skull.

Jag har en pojkvän och en del saker vill jag inte dela med honom för att det är enbart min fantasier och dem vill jag ha för mig själv.

Min pojkvän tycker tyvärr inte om att prata snusk och det är något som jag älskar. Jag har försökt att uppmana honom till det i snart två år men har snart gett upp. Så det är en av sakerna jag kan få ut av att chatta med andra – att få säga snuskiga saker och få något tillbaka.

Linda

”Mitt sexliv har blivit bättre”

Mitt sexliv har definitivt blivit bättre av att sexchatta. Jag och min pojkvän bor nämligen inte ihop för tillfället. Han bor i utlandet. Vi chattar ungefär fyra gånger i veckan via msn och använder oss av webbkamera vid samtalen. Men vi använder inte webbkameran till något annat än att se varandras ansiktsuttryck, inget naket eller så. Ungefär en gång i veckan skriver vi en erotisk novell ihop. Vi hjälps åt att författa. Och när vi sen ses, ja då passar vi ju på att förverkliga mycket av vad vi skrivit om. Att skriva en novell tar allt som allt kanske tre timmar, och jag lovar, det är hett!

Sofie

”Det är otroligt upphetsande”

Frun fick skamliga förslag för 1-2 år sedan. Hon tyckte det var lite intressant. När en kille ville visa sig i webbkameran berättade hon det för mig. Inga problem, sa jag. Även jag blev upphetsad av att veta vad hon gjorde, även om jag inte var i samma rum. (Vi hade ingen webbkamera.) Därefter ökade chattandet och även jag brukade sitta bredvid och leka med frun medan hon skrev. Otroligt upphetsande.

Patrik

aftonbladet.se

ARTIKELN HANDLAR OM