Heidi Fleiss vill sälja sex till kvinnor

Planerar bordell med manliga prostituerade

RELATIONER

Bordellmamman Heidi Fleiss planerar att starta en bordell med manliga prostituerade.

”Heidis stuteri” i Nevada ska bara ta emot kvinnliga kunder.

Heidi Fleiss, 39, är tidigare mest känd som lyxbordellmamma i Hollywood. Den nya bordellen ska om den blir verklighet ligga i Nevada. Nevada är den enda av USA:s delstater som tillåter bordeller.

– Det kommer att bli en oas i öknen, säger Heidi Fleiss till nyhetsbyrån Reuters.

Manliga prostituerade

”Heidi Stud farm” (på svenska ungefär ”Heidis stuteri”) ska erbjuda manliga prostituerade för motsvarande 2000 kronor i timmen, uppger brittiska BBC. Till att börja med skulle ett 20-tal män arbeta på bordellen. Fleiss håller som bäst på med rekryteringen.

Hon är övertygad om att bordellen skulle bli en succé.

– Kvinnor tjänar mer pengar i dag och har mer makt – och det är bara att inse att det är svårt att träffa någon, säger Heidi Fleiss till BBC.

Kvinnor som övergivits av sina makar till förmån för någon yngre skulle också kunna besöka bordellen, enligt Fleiss.

Dömdes för koppleri

Heidi Fleiss blev känd i mitten av 1990-talet då hon greps för att ha drivit en omfattande call-girl-verksamhet för det vackra folket i Hollywood. Fleiss fick sitta inne i 21 månader och oroade många kända män då hon hotade att offentliggöra sin ”svarta bok” över kundernas namn.

Heidi Fleiss förflutna kan dock komma att sätta käppar i hjulet för hennes bordellsatsning. Enligt delstatslagarna i Nevada kan staten hindra att tidigare dömda personer etablerar (bordell)verksamhet där.

Karin Lindblom