”Jag blev just dumpad på MSN”

Läsarna berättar om hur de blivit dumpade

RELATIONER

”Vi har träffats i 2 års tid, båda är 40+. Vi bodde inte ihop utan träffades när tid fanns. Dagen före julafton pratade vi i telefon, allting var som vanligt och han sa att vi skulle höras lite senare, puss och kram, som vanligt...

Har inte hört ett ord sedan dess. Jag har försökt att nå honom ett flertal gånger men varken fått sms eller svar på telefonen. Jag inser att jag blivit dumpad på det mest avskyvärda sättet man kan göra, att bara klippa av utan någon som helst förklaring.

En dumpad 3-barnsmamma”

”Hej, jag blev dumpad för 3 dagar sen. Mitt i mintermörkret och de dystrare dagarna. Jag blev dumpad genom MSN! Hon sa att hon inte pallar längre. Jag vet inte varför, då hon vägrar säga något. Kom helt som en chock, allt var ju så bra. Tungt, via MSN dessutom! Älskar henne, men hoppas vi i alla fall kan vara vänner.”

”Jag blev dumpad i fjol i januari av min dåvarande kille.

Och även om vi båda är vuxna dumpade han mig genom att ignorera mig han slutade helt enkelt att svara i telefon och svara på mina mail och alla försök som jag gjorde att försöka få reda på vad som hade hänt.

Så i flera månader trodde jag att något hemskt hade hänt, speciellt eftersom jag inte kunde åka förbi där han bodde och kolla vad som hade hänt. så jag blev dumpad genom att bli totalt ignorerad efter över 1 års kärleksfullt förhållande.”

”Efter 25 år och fyra barn ringer min man från sin mobil och säger ”Jag kommer inte hem mer”. Det sista han sa till mig var "jag vet att jag kommer att ångra mig men duuu det tar jag då"Usch jag ryser när jag tänker på det.”

”Jag va gift i fyra år och förlovad i 15 år.

Sen hade jag en väninna som jag har varit kompis med i massa år sen skolan och vi umgicks väldigt mycket.

Så den dan jag skulle gifta mig så va det självklart att hon skulle vara tärna på vårat bröllop.

Sen efter fyra år när jag tyckte det verkade för bra emellan oss alla så funderade jag lite och upptäckte att dom hade ett förhållande bredvid. Och hur länge det hade hållt på vet jag inget om.

Så nu är det sju år sedan och mitt ex och sk. vänninan bor ihop med två nya barn förutom dom två som vi har tillsammans innan.

Mycket är det som händer!!

Herre jösses.

Tack.

Mvh. Anonym!!”

”Hej!

Var soldat i Utlandsstyrkan för några år sedan och hade

ett förhållande "härhemma". Allt var frid och fröjd, vi var överens om att jag skulle åka ner osv.

I början var väl allt ok, hon skrev romantiska brev, var underbar i telefon när jag ringde hem. med tiden slutade breven komma, telefonsamtalen blev mer och mer "kyliga" för att sedan inte bli några längre samtal överhuvudtaget.

När jag sedan kom hem på "permis" efter några månader visade det sig att hon varit ute med minst två olika män och varit tämligen intim med dem.

Jag konfronterar henne givetvis med uppgifterna vilka hon bestämt förnekar.

Hon har minsann inte gjort något mot mig som inte var ok! Att jag sedan såg en använd kondom överst i papperskorgen på hennes toalett hörde inte till saken...”

Så blev jag dumpad, eller kanske det var tvärtom!? Detta gjorde att jag blev väldigt känslokall en tid, men vinningen av allt detta har varit att om inte detta hänt hade jag aldrig träffat min nuvarande sambo som jag älskar så otroligt mycket och har det fantastiskt tillsammans med!

Sergeanten”

Läs mer

ARTIKELN HANDLAR OM