Så tycker läsarna om porrsurfningen

RELATIONER

Otroligt många har åsikter om porrsurfandets vara eller icke vara - lika många är för som emot.

På aftonbladet.se samlade vi under dagen in någras röster...

Sluta gnäll

Om era pojkvänner förbjöd er att läsa kioskromaner eller titta på romantiska filmer skulle det bli ett jäkla liv. Om killen vill porrsurfa måste han väl få det, det har inte ni med att göra.

Tjejen

Aldrig!

Porr är helt förkastligt och totalt oacceptabelt för mig. Punkt slut. Jag skulle aldrig aldrig acceptera att min kille porrsurfade. Mvh L

av L

Håhåjaja

Åh, vad tröttsamt att höra uttalanden som, "jag känner mig otillräcklig, förnedrad av killens tittande på andra, kan tydligen inte uppfylla det som dom andra gör osv. osv.". Din kille LEVER och kan då även ge KÄRLEKEN till dig, fantasier har vi alla, även DU:-),låt han ha sina, du dina och njut!

av Trötter

Förnedrande och exkluderande

Man blir äcklad av sin partner, man känner sig smutsig genom hans egoistiska aktiviteter med andra kvinnor.

Man är två om att ha sex. Sex är att GE något fint till varandra - göra varandra glada i äktenskapet. Kärlek är att ge! Kärlek och sex är inte egoistisk otrohet utan en givande trohet!

av M

Det får inte bli för mycket...

Porr är okej, så länge det inte blir för mycket och inte blir ett substitut för ens partner. Och om man kan skilja på verkligheten och det som skildras på porrsidor, och inse att det inte har något med vanligt samliv att göra så har inte jag något problem med lite porrsurfande.

av Bibi

Tveksam

Jag tror att porr leder till att man får en snedvriden uppfattning om sex. Istället för att se sex som uttryck för närhet och omtanke viktas tänkandet mer åt sportorienterad tillfredställelse av av sina lustar hållet. Och man blir påverkad när man väll sett det, jag har nog blivit det iaf... Trist.

av Filip

Porr är inte kärlek!

Många män tycker att det är ok med porr men då flickvännen vill titta eller avända sig av en massagestav då känner dom sig bort stötta och inte tillräckliga. Precis samma känsla kan vi tjejer få då killen sitter och kåtar upp sig på någon annan.

av anna

porr? varför inte!

om den ena parten mår dåligt av något den andra gör, så bör man prata igenom det o komma fram till en lösning båda är bekväma med. Kanske göra "porrsurfandet" till ngt gemensamt. Jag tror det är smusslandet många gånger som leder till att tjejen känner sig utanför/avvisad.

av anki

Kanske inte så farligt

att porrsurfa. Svårt att tänka mig att jag skulle tycka om att få veta att min man porrsurfar. Kanske finns det par där det är OK att mannen gör det eller att man båda två kollar lite grann, men det finns trots allt tjejer som tycker att det är mysigt om man är den som ens kille villa ha!

av Cissi

Stackare...

Komiskt att se alla män försvara porren, som deras käraste och mest värdefulla sak i livet - get out more hahaha Fan patetiskt!

Kvinnor, ni har nog 9/10 fall fel, där ni tror er kille inte ser på porr!

Träffa en mer intellektuell partner, så slipper ni oroa er ;) P som i porr..och primitiv.

av Daniel

Nej tack!

En porrsurfande sambo skulle ge mig signaler om att jag inte duger och att han ville ha ngt annat. Jag tycker man får välja. Vi är åter i "horan och madonnan"-resonemanget. Jag kan bara vara mig själv och om det duger så ska snubben inte leta efter stimuli på annat håll. Passar det inte kan han dra.

av E

Missförstånd om att man inte duger!

Hej, det största missförståndet här är att man inte skulle tända på sin partner för man ser på porr!! Jag tycker min flickvän är den sexigaste jag sett (även jämfört med den porr jag sett). Men hon är inte alltid hos mig, har kanske inte lust lika ofta o s v. Är det fel att ta hand om behovet själv?

av Kille22

Lögner föder sprickor

Min sambo porrsurfar. Han berättar det aldrig, men jag ser det ju i loggfilerna. När jag frågat generellt om han porrsurfar LJUGER han och sägar att han aldrig porrsurfar. (När sanningen är mer eller mindre dagligen från hemdatorn och ?? från jobbdatorn.) Vad säger det mig? Misstro misstro misstro.

av Monika

Kvinnor är vackra

Jag blir så irrited på folk som sätter likatecken mellan nedvärderande kvinnosyn och porr. En vacker bild på en vacker naken kvinna är en hyllning till kvinnan. Kvinnor är vackra, det är därför man tittar. Jag kan inte på nåt sätt se det som nedvärderande. Dom flesta kvinnor gillar också sex...

av s.k. pervers man

Löjligt

Får man läsa böcker med erotiskt innehåll? Vad får man tänka på?

Är det ok att drömma?

Debatten är löjlig tycker jag. Ett förhållande bygger på öppenhet och ärlighet. Man anpassar sig så att man fungerar tillsammans. För mej är tanken på att min fru smeker sig själv väldigt upphetsande.

av Krille

Läs mer

aftonbladet.se