Se upp för den perfekta dejten

Trevlige Timell eller Hårde Persbrandt?

RELATIONER

Läsarna har sagt sitt — tuffa killar ÄR sexigare.

Relationsexperten Eva Rusz.

Men att falla för ”bad guys” kan ha sina avigsidor.

Kittlande sexliv, glammigt uteliv i stället för träig vardag... Vi är många som lockas av spännande män.

Mikael Persbrandt är kvinnornas våta dröm, visar Söndags webbundersökning. Relationsexpert Eva Rusz tror dock inte att lika många är beredda att dejta ”Persbrandt-typen” i verkligheten.

Ofta perfekt på ytan

– Jag tror att vissa kvinnor gör det, men de flesta känner nog att att, visst, de är snygga, men gud vad jobbigt det kan vara att leva med dem, säger hon.

På ett ytligt plan är Den Spännande Mannen ofta perfekt. Han delar dina intressen, är kul, impulsiv och snygg. Men – det finns nackdelar. Slipar du bort fernissan visar det sig inte sällan att din älskade inte är ett dugg intresserad av att binda sig eller skapa någon form av stabilt liv. I själva verket är han redan gift och har sex barn...

Håll ögon och öron öppna

– Träffar du en man eller kvinna som är för bra för att vara sann, håll lite distans, säger Eva Rusz, relationsexpert.

– Det första varningstecknet är när den du dejtar håller med om allt, har samma intressen och lovar guld och gröna skogar. Det finns ingen människa som kan matcha dig i allting.

Är du ute efter spänning och inte vill ha några obehagliga överraskningar – håll ögon och öron öppna.

– Jag tycker att den som ofta går på nitar ska träna sig i att ta referenser, att kolla upp vad personen säger. Att fråga väninnorna om råd är också bra, säger Eva Rusz.

Läs även:

Läsarna vill ha Persbrandt:

Persbrandt är populär.

Sara Milstead