Horoskopet: September

Väduren

RELATIONER

Det här blir en månad med snabba förändringar och många händelser. Det är dock inte på kärleksfronten saker händer i första hand, utan det handlar mer om nöjen, karriär och kanske resor. Vissa relationer kan också förbättras eller försämras kraftigt, och mest påverkas band till släkt och vänner. Mitt i allt detta hamnar kärleken i skymundan. En riktigt hett erotisk helg 8-10 september kan hjälpa lite och ge kärlekslivet en gnista som gör hela hösten mer romantisk.

Bästa chansen: Jungfru, Våg

Bästa stället: På spa

Bästa datumen: 8-9/9

Oxen

Första veckan krockar ditt kärleksliv med andra saker, och det kan bli ganska tjafsigt. Särskilt om du försöker försvara dina prioriteringar i en diskussion. Resten av september blir bättre och det beror mycket på att du får mer tid över. Kärleken får fina möjligheter att frodas. Viktigt är att du kopplar av tillsammans med din älskling, ett gemensamt besök på spa eller en kortare resa av något slag kan vara helt rätt för att ge kärleken ännu större kraft. När du kopplar av är du också som charmigast.

Bästa chansen: Lejon, Jungfru

Bästa stället: I naturen

Bästa datumen: 11-12/9

Tvillingarna

Njut av kärlek och romantik första veckan. För dig som är singel lönar det sig knappast med någon riktigt seriös satsning, dock, för resten av september kommer att handla om helt andra saker. Du har en del att reda ut med vänner eller kolleger, och när det är löst bjuder resten av månaden på nöjen, fester, äventyr, flirt, sport och avkoppling i massor av olika former. Kärleken hinner du inte alls med och du har egentligen inte lust att göra något annat än att festa och koppla av heller.

Bästa chansen: Jungfru, Våg

Bästa stället: På fest

Bästa datumen: 2-3/9

Kräftan

Hösten börjar med trassel, men det är inte ditt kärleksliv som drabbas. Istället är det andra relationer som utvecklas och i en del fall krånglar till sig. Du kan mista en vän men också finna ny vänskap. Kärleken däremot frodas, och du kan räkna med en flirtig och givande månad För dig som söker något nytt är det kanske extra bra läge just nu, och bland annat beror detta på att du signalerar självsäkerhet och öppenhet. För dig som har en fast partner är nyckelorden lek, ömhet, skratt.

Bästa chansen: Jungfru, Fisk

Bästa stället: På fest

Bästa datumen: 15-16/9

Lejonet

September börjar med en glödhet vecka, en riktig kärleksvecka med tusen möjligheter. Inte minst till ångande erotik. Utnyttja tillfället att ge hösten en härlig start, för resten av månaden kommer du att vara väldigt upptagen med andra saker. Kärleken hamnar i skymundan när fokus hamnar på nöjen, vänner och oväntade utvecklingsmöjligheter, kanske någon utbildning som du vill satsa på eller en spännande resa Det är saker du gör tillsammans med dina vänner som ger dig allra mest.

Bästa chansen: Oxe, Jungfru, Våg, Stenbock, Vattuman

Bästa stället: Överallt

Bästa datumen: 4-5/9

Jungfrun

Första veckan handlar det mer om vänner och nöjen, men resten av september är det kärleken som står i centrum. Venus anländer till ditt tecken och ger dig en rejäl skopa tur. Du känner dig dessutom kreativ, öppen, inspirerad och modig. Det skapar fina möjligheter i andra sammanhang också men allra mest gynnas kärlekslivet, du kan vara både förförisk och tröstande, vänskaplig och farligt lockande. Det är nu du sätter tonen för resten av hösten och vintern.

Bästa chansen: Oxe, Tvilling, Jungfru, Våg, Vattuman

Bästa stället: Överallt

Bästa datumen: 20-21/9

Vågen

En romantisk vecka i början av månaden ger hösten en bra start. Under resten av september kommer andra saker att ta upp utrymme och tid så att kärleken får vänta. Du kommer helt enkelt att vara fullbokad, du gör en resa eller träffar vänner, börjar kanske med någon ny hobby, sportar och satsar hårt på jobb eller studier. I slutänden innebär det att romantiken får vänta. Det gör dock också att september blir en framgångsrik och givande månad som stärker din självkänsla.

>Bästa chansen: Vädur, Tvilling, Lejon, Jungfru

Bästa stället: På utställning

Bästa datumen: 23-24/9

Skorpionen

En trasslig första vecka gör att du känner dig ganska negativ, men det är en hel del positiva förändringar på gång. Totalt sett blir september faktiskt en riktigt romantisk månad. Det gäller att satsa på gemensamma värderingar och intressen, för just nu finns det inget som kan sabotera kärleken lika mycket som ett gräl om politik eller moralfrågor Söker du en ny partner är det också just bland likasinnade som du kan hitta någon att verkligen hålla ihop med. Fin månad.

Bästa chansen: Jungfru, Våg, Skytt

Bästa stället: På möte

Bästa datumen: 25-26/9

Skytten

Hösten börjar bra men efter någon vecka av september finns det en risk för rejäla kärleksfnurror. Det är inte svartsjuka eller brist på gemensamma mål som är problemet, utan kruxet är helt enkelt att du kommer att vara väldigt upptagen av andra saker. Den här hösten blir mycket livlig och mitt i nöjen, nya vänner, sport och andra aktiviteter försvinner tiden som kunde ha använts till kärlek och erotik. Roligt får du alltså men kärleksbekymmer är en av baksidorna med denna häftiga höstmånad.

Bästa chansen: Tvilling, Skorpion

Bästa stället: På resa

Bästa datumen: 4-5/9

Stenbocken

Första veckan är du upptagen med helt andra saker, men sedan går tempot ner och du kan njuta av en riktigt romantisk höstmånad. Allra bäst ser det ut för dig som har en fast partner, här kan en satsning på mysiga kvällar och lugna samtal innebära ett riktigt lyft för ert gemensamma liv. För dig som är singel finns dock också många möjligheter, men en flirt med en vän bör undvikas eftersom en sådan kan skapa en enorm turbulens bland dina vänskapsband. Andra jaktmarker är bättre.

Bästa chansen: Kräfta, Lejon

Bästa stället: På möte

Bästa datumen: 29-30/9

Vattumannen

Första veckan blir en smula dramatisk men resten av månaden blir ljummen. Det beror egentligen inte på kärleksproblem utan snarare på allt annat som händer. Just den här hösten börjar nämligen i full fart för din del, det handlar om resor, stress på jobbet, sport, fritidsaktiviteter av olika slag och kanske även nya vänner. För dig som har kontakter som en viktig del av jobbet blir september en otroligt givande men också krävande månad. Du hinner kort sagt inte med att vara kär just nu.

Bästa chansen: Lejon, Jungfru, Fisk

Bästa stället: I naturen

Bästa datumen: 4-5/9

Fiskarna

Om det finns ett nyckelord för september är det tidsbrist. Det händer saker hela tiden och du får räkna med att dina planer ändras i sista stund, både för att du själv får nya idéer och för att dina vänner fattar beslut i sista sekunden. Ditt yrkesliv blir också hektiskt och på alla sätt har du mycket att göra, vilket får följden att kärlekslivet blir trassligt bitvis och ljummet resten av tiden. Bästa sättet att ta sig igenom september på är att njuta av de roliga sakerna och vänta med resten.

Bästa chansen: Kräfta, Skorpion, Vattuman

Bästa stället: På fest

Bästa datumen: 6-7/9