Ständiga tvåan

- Du dejtar alltid upptagna

RELATIONER
Matthew McConaughey - Ständiga tvåan Matthew McConaughey vill dejta Jennifer Aniston, som tackat nej eftersom hon redan är upptagen med Vince Vaughn. Tidigare har han dejtat kända ex-flickvänner som Penelope Cruz.

Är din nya kärlek gift?</>B Uppslukad av sina barn efter en jobbig skilsmässa? Eller bara fullt upptagen av sitt fantastiska jobb? Inga problem för dig, det är precis din melodi. Du satsar ständigt på personer som redan är upptagna eller på något sätt tveksamma till att satsa helhjärtat på en relation med dig. Även om du lider håller du god min och ställer inga krav.

Varför är jag så här?

Förmodligen har du erfarenhet av antingen det otrygga, undvikande mönstret eller det otrygga, osäkra. Eller av båda. Dina föräldrars känslor kom i första hand och dina i andra. Du har lärt dig att hålla tillbaka dina behov och att låtsas att allt är okej även om du mår dåligt. Ofta vet du inte ens vad du egentligen behöver av en kärlekspartner.

Hur ska jag göra för att bryta mönstret?

Din första uppgift är att utbilda dig själv om dina egna behov. Vad behöver du för att må bra? Vad är det du innerst inne längtar efter? Lär dig att känna igen dina behov. Nästa steg är att lära dig att tala om vad du behöver.

Fundera över din egen relationshistoria och se hur den hänger ihop med de val du gjort.