Plutmunnar lockar ”fel” män

Ju större läppar – desto mindre chans att hitta den rätte

RELATIONER

Är du kvinna och har en rejäl plutmun?

Då är dina fylliga läppar till ingen nytta alls om du vill träffa mannen i ditt liv. Läpparna lockar nämligen till sig män som bara vill en enda sak.

Läpparnas bekännelse Brad Pitt har också fylliga läppar. Angelina och Brad har med andra ord ett långt förhållande att se fram emot.

Kvinnor som har naturligt fylliga läppar eller som fyllt ut dem med silikon lockar till till sig män som är ute efter en enda sak – att få omkull dem, skriver danska Ekstrabladet.

I jämförelse med andra kvinnor så drar plutmunskvinnorna till sig 28 procent fler män vars enda ambition är att få ett ligg med kvinnorna och inget mer, visar en ny undersökning.

Bedömde ansikten

Det är en engelsk cerattillverkare som tillsammans med Leicester Univerity står bakom undersökningen. Resultatet baseras på ansiktsbedömningar av det motsatta könet som gjorts av 2 500 män och lika många kvinnor.

Plutmun hälsosam

Men allt hopp är inte ute för dem med fylliga läppar, åtminstonde om man av naturen har försetts med en stor härlig plutmun. Fylliga läppar anses nämligen mer sunda än tunna, visar resultatet i undersökningen.

Dessutom föredrog 88 procent av personerna i undersökningen en partner som har ungefär lika fylliga läppar som de själva. Så har man en ordentlig plutmun och vill ha en långvarig relation så bör man titta efter en partner med en kyssäkta mun.

Mary Örnborg