”Jag har tre älskarinnor – min fru är helt ovetande”

Läsarna om sina hemliga kärlekar

RELATIONER

Jag har tre älskarinnor och en fru. Jag har två barn med min fru och ett barn med en av älskarinnorna. Nu när jag skriver till dej har jag precis fått reda på att jag gjort ännu en älskarinna gravid.

Min fru är helt ovetande om detta, jag har lurat i henne att jag är en högt uppsatt man inom brandlarms-branschen och måste resa mycket i mitt jobb. Egentligen är jag arbetslös och tillbringar massor med tid med mina älskarinnor. Jag älskar min fru och mina barn men jag älskar också mina älskarinnor.

34-åring

”Jag är bisexuell och träffar en gift man”

Min historia handlar om att jag är bisexuell och kille och har en trevlig relation med en annan kille som är gift. Hans fru har förstås ingen aning. Har haft flera sådan här relationer över tid. Gillar bäst killar som är gifta, det gör att man har sitt oberoende kvar. Tror det är massor av gifta killar som har en kille som sin extra sexpartner. Det som är trist är att man alltid kommer i andra hand. Man sitter ensam alla större helger, man får bara stulna stunder. Det är den stora nackdelen. Å andra sidan har man en kille man kan lite på och med tur en relation som varar... men visst, det finns inga alternativ till att hålla den hemlig.”

”Den andre mannen”

”Jag skäms lite...”

Vår relation är hemlig för att han är mycket yngre än jag. Han är 20 och jag är 27. Jag har precis lämnat ett långt förhållande med en äldre kille. Jag vet att många i min omgivning skulle höja på ögonbrynen och undra vad jag får ut av att träffa honom. Jag vill egentligen vara öppen med vår relation, men måste erkänna att jag skäms lite. Det känns så fel, eftersom han är omogen i förhållande till mig. Samtidigt tycker jag om honom otroligt mycket och han är precis en sådan kille som jag vill leva med och verkligen kan se en framtid med. Önskar han var några år äldre?”

Anna

”De ville ha en trekant”

Min tjej och jag hade varit på krogen och druckit, dansat och haft kul med hennes bästa tjejkompis. När vi väl kom hem och la oss i sängen alla tre, så ville dom helst plötsligt ha trekant???Men jag förklarade att det inte skulle kännas bra mot min tjej men hon insisterade verkligen. Jag gick med på det och min tjej gillade verkligen att se mig med hennes kompis, hon tände på det.

Nu har jag två tjejer och alla tre trivs bra, men det tog ett tag att acceptera, eftersom jag är en trogen kille. Det som är mest chockerande är att det funkar så bra mellan oss, ingen blir svartsjuk på den andra. Mina kompisar tycker jag borde vara den lyckligaste killen i världen som får ha två tjejer?och så kanske det är :)

Peter

”Ibland tänker jag på hans familj”

Jag höll på att gå igenom en separation precis när allt detta hände. Hade inga tankar på något nytt. Skulle vara själv med mina barn. Men så?2004 började jag en utbildning och vi skulle ut på praktik. Min allra första dag efter att jag gått igenom byggnaden och hejat på folk, och så stod HAN där.

Blickarna möttes och vi liksom fastnade där. För mig var det nog kärlek vid första ögonkastet. Fast det visste jag inte just då. Men varje gång efter det så pirrade det till i kroppen, precis så där mysigt som det gör när man känner starkt för nån utan att riktigt fatta det. Så i juni 2005 messade jag honom. Han svarade och han förstod att det var jag. Jag fick reda på att han hade sambo och två barn. Fan tänkte jag, så typiskt. Här är det en kille som jag skulle göra vad som helst för att få ha. Var så uppspelt på honom, MEN han har en familj. Då blir det att hålla fingrarna borta.

Men så såg jag ju honom på jobbet och det blev bara värre och värre? åtrån efter just honom. Blev så fånigt nervös. Hade nog inte ens känt så med mitt ex som jag mötte för över 20 år sen.

Sen hade vi en träff sommaren 2005. Vi började hångla och det kändes så bra. Vi hade inget sex. Så i november kom han hem till mig och vi hade sex första gången?vilken upplevelse. Jag var inte alls blyg inför honom. Har aldrig varit så avslappnad som då. Men så kom ju tankarna på hans familj?Vi har hållit på nu fram och tillbaka.

Har tänkt att lägga ner och så, men det är svårt. Jag VET att jag tyvärr är kär i honom. Min kropp och själ bara skriker efter honom. Vet också att han känner något men vi är väl båda “fega”. Så för hans familj skull och ja? mycket att jag håller det hemligt är nog bara för hans skull.

”Förbjuden kärlek”

Läs också