"Ska jag kontakta henne?"

Läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem

RELATIONER

Problem? Hör av dig till oss – så får du hjälp av andra läsare att lösa det!

Relationsdilemmat

Jag har betett mig som en idiot! Inte brytt mig om min tjej och min dotter, slöat och spelat dataspel. Nu har hon gjort slut och flyttat till sitt ex. Jag ångrar mig så oerhört – ska jag kontakta henne för att försöka lappa ihop vår relation?

Klanten”

JA Klart du ska höra av dig! Men det är viktigt att du funderar igenom varför det har blivit som det blivit. Ville du inte vara mer delaktig? Vad har förändrats nu?

Frida

NEJ Kontakta inte henne nu, hon har gjort sitt val. Det måste gå en tid för henne för att reflektera. Gör alla bra saker som du tycker att du missade och var en bra pappa för ditt barn framför allt.

Gunne

JA Men inte för att få henne tillbaka. Att erkänna för din sambo hur fel du betett dig kan hjälpa er båda att avsluta relationen och samtidigt lägga grund till ett fungerande umgänge med dottern.

Lhs

NEJ Jag tycker inte han skall ”blotta strupen”. Visserligen är det ytterst klantigt att förstöra ett föhållande, om det är bra, på grund av dator. Hade hon flyttat till vem som helst men tillbaka till ex.. Hur slut är då detta förhållande? Tydligen är det inte så slut och då är det inte mycket värt och kan det kvitta! Lycka till!

Kalle G

JA Självklart ska du kontakta henne. Du vet vad du ska ändra på, och älskar hon dej tillräckligt tror hon på dej och ni kan reparera ert förhållande. Lycka till!

S

JA Om det vore så att ni Inte hade barn tillsammans skulle jag säga NEJ! Raserat förtroendekapital kan vara svårt att bygga upp. Men nu är ni en familj så absolut ska du göra ALLT du kan för att vinna tillbaka din livskamrat. Det är även barnets bästa. Att du ångrar dig "oerhört" låter lovande. Djup ånger går djupt i samvetet, och den kraften är nyttig för dig och din framtida familj.

/DeGe