Kan vi leva ihop trots hans utbrott?

Läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem

RELATIONER

Relationsdilemmat handlar om att läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem.

Har du några råd till personen som bidragit med veckans dilemma? Eller har du ett eget problem du vill få läsarnas hjälp med? Mejla oss!

Veckans dilemma

Kan vi leva ihop trots hans utbrott? Jag och min man har varit ett par i två år, men mest levt ifrån varandra eftersom han studerat utomlands. Vi har en ettårig son. Nu har min man äntligen kommit till Sverige. Jag älskar honom och han älskar mig, men på sista tiden har vi börjat tjafsa.

Om jag säger något halvtaskigt, så hämnas han tio gånger värre. När jag blir ledsen säger han: "Så går det när du försöker vara smart!" I dessa stunder fattar jag inte ens varför jag lever med honom. Men så blir han som vanligt och allt är som bortblåst. I bland funderar jag på att lämna honom, men förutom de korta stunder då han blir svart i ögonen, har vi det jättefint.

Kan vårt förhållande fungera trots hans elaka utbrott?

Sheila

Vad tycker du? Hur ska Sheila göra? Mejla ditt råd till [email protected], skriv ”Till Sheila” i ämnesraden.

Börja ditt svar med "Ja" eller "Nej" och skriv gärna så kort som möjligt. Svaren kommer att publiceras i Aftonbladet och på aftonbladet.se.

Har du ett eget dilemma, ett relationsproblem som du behöver hjälp med? Mejla till [email protected] - så får du kanske hjälp av Aftonbladets läsare!

aftonbladet.se