Ska min svartsjuka sambo få träffa min exfru?

Läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem

RELATIONER

Relationsdilemmat handlar om att läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem.

Har du några råd till personen som bidragit med veckans dilemma? Eller har du ett eget problem du vill få läsarnas hjälp med? Mejla oss!

Veckans dilemma

Hej. Jag är en frånskild man som har en ny kvinna, K. Vi har ett härligt förhållande sedan nio månader. Båda har var sin tonårsdotter varannan vecka, flickorna kommer också bra överens. För två månader sedan blev jag och K sambos och då började problemen. K accepterar inte att min exfru och jag har kontakt, trots att vi varit skilda i tre år och bara ses för att hjälpa vår dotter med hästtransport eller annat praktiskt. K blir rasande bara jag för min exfru på tal. Jag har fått veta att hon ringt min exfru och bett henne fara och flyga. Ska jag ta med K till alla möten med min exfru så hon förstår att hon inte behöver vara svartsjuk?

"Alf"

Vad tycker du? Hur ska Alf göra? Mejla ditt råd till [email protected], skriv ”Till Alf” i ämnesraden.

Börja ditt svar med "Ja" eller "Nej" och skriv gärna så kort som möjligt. Svaren kommer att publiceras i Aftonbladet och på aftonbladet.se.

Har du ett eget dilemma, ett relationsproblem som du behöver hjälp med? Mejla till [email protected] - så får du kanske hjälp av Aftonbladets läsare!

aftonbladet.se