Den otrogne tv-kocken?

Ramsay anklagas för att ha haft en affär – i sju år

1 av 2 | Foto: Foto: all over press
HAR FYRA BARN Tv-kocken Gordon Ramsay och hans fru Tana har utåt visat en enad front och har valt att inte kommentera anklagelserna.
RELATIONER

LONDON. Den elake kocken har blivit den nakne kocken.

Gordon Ramsay anklagas för en otrohetsaffär.

I sju år ska han ha hållit sin andra kvinna hemlig.

Ramsays utpekade älskarinna Sarah Symonds, 38, har skrivit en bok om att vara ”den andra kvinnan”: ”Having an affair?”. I boken berättar hon om en ”vän” som har en romans med ”en världsberömd tv-kock, känd både för sin fula tunga och sin goda mat.”

”Tvingades sova i källaren”

”Han beklagade sig för min vän om att det inte var bra mellan honom och hans fru och att han tvingades sova i källaren”, skriver hon i boken.

Men enligt tidningen News of the World är det pr-kvinnan Symonds själv som haft en romans med tv-kocken Gordon Ramsay, 42, i sju år. De träffades på en nattklubb 2001 och bytte telefonnummer. Sedan har de träffats till och från.

Smög ut bakvägen

Senast i torsdags ska de ha tillbringat en timme på ett hotellrum nära Ramsays restaurang i London. Han smög sedan ut bakvägen från hotellet.

– Ledsen, men jag har inget att säga om saken, säger Symonds i Daily Mail om uppgifterna.

Gordon Ramsay och hans fru Tana, 33, har inte gett några kommentarer. I söndags visade dock paret en enad front och poserade utanför hemmet i sydvästra London. De har varit gifta i tolv år och har fyra barn tillsammans.

FAKTA

Symonds tips för ”den andra kvinnan”

Här är Sarah Symonds tips på hur en kvinna behåller sin älskare i boken ”Having an affair? A handbook for the other woman”.

Köp sexleksaker och våga experimentera.

Var vild i sängen.

Använd tung parfym så att han alltid kan känna din lukt.

Slopa mjukisbyxorna och tofflor. Det möts han av hemma. Klä dig utmanande.

ARTIKELN HANDLAR OM