”Han har hånglat på jobbet – kan vi fortsätta?”

Läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem

RELATIONER

Relationsdilemmat handlar om att läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem.

Har du några råd till personen som bidragit med veckans dilemma? Eller har du ett eget problem du vill få läsarnas hjälp med? Mejla oss!

Veckans dilemma

Jag och min man har varit ihop i 19 år, vi har två barn. I slutet av sommaren bekände han att han har hånglat två gånger med en kvinna på jobbet under vår semester. Jag blev förkrossad, men efter ett par tuffa dagar bestämde vi oss för att fortsätta tillsammans. Sakta men säkert började vi hitta tillbaks till varandra.

Nu i helgen var vi på fest och hade trevligt, ändå var något fel. På morgonen erkänner han att han haft kontakt med henne under tiden vi kämpat tillsammans. Det handlar mest om sms, men även fika, någon enstaka tröstkram och en puss.

Min man har bokat tid på familjerådgivningen. Han vill försöka igen och hela mitt hjärta vill, men huvudet säger att jag inte är klok.

Ska jag stanna kvar?

Liselotte

Vad tycker du? Hur ska Liselotte göra? Mejla ditt råd till di[email protected], skriv ”Till Liselotte” i ämnesraden.

Börja ditt svar med "Ja" eller "Nej" och skriv gärna så kort som möjligt. Svaren kommer att publiceras i Aftonbladet och på aftonbladet.se.

Har du ett eget dilemma, ett relationsproblem som du behöver hjälp med? Mejla till [email protected]e - så får du kanske hjälp av Aftonbladets läsare!

aftonbladet.se