”Vår 15-åring vill festa på lucia – måste jag stå på min mans sida?”

Läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem

RELATIONER

Relationsdilemmat handlar om att läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem.

Har du några råd till personen som bidragit med veckans dilemma? Eller har du ett eget problem du vill få läsarnas hjälp med? Mejla oss!

Veckans dilemma

Vår dotter som är 15 vill gå på lussevaka kvällen före lucia. Det är ett diskotek som arrangeras i ishallen där vi bor. Enligt dottern får alla kompisar vara ute till klockan ett den natten. Vi har ringt runt lite och det verkar stämma i en del fall, men inte alla. Vissa föräldrar kände inte ens till diskot.

Jag tycker att hon kan få komma hem klockan ett den natten. Min man menar att det är på tok för sent för en 15-åring. Han vill hämta henne med bil senast 23.00. Detta har blivit en konflikt. Dottern säger att pappa inte fattar någonting. Jag tycker att hon kan få göra som sina kompisar. Min man vill att vi vuxna håller enad front och anklagar mig för att gadda ihop mig med dottern.

Borde jag stå på min mans sida, trots att jag tycker som min dotter?

Britta

Vad tycker du? Hur ska Britta göra? Mejla ditt råd till di[email protected], skriv ”Till Britta” i ämnesraden.

Börja ditt svar med "Ja" eller "Nej" och skriv gärna så kort som möjligt. Svaren kommer att publiceras i Aftonbladet och på aftonbladet.se.

Har du ett eget dilemma, ett relationsproblem som du behöver hjälp med? Mejla till [email protected] - så får du kanske hjälp av Aftonbladets läsare!

aftonbladet.se

ARTIKELN HANDLAR OM