Sex märkliga platser för sex

RELATIONER

10 000 meters-klubben har man ju hört talas om – men när man själv är piloten?

Eller på en polisbil?

Brittiska tidningen The Mirror har listat några av de märkligaste platserna människor har valt att, tja, sätta lite krydda på tillvaron.

Här är ett litet urval.

Foto: Colourbox

1. Ett biktbås

Församlingen ringde polisen efter att ha hört stönanden och grymtanden från biktbåset i en kyrka i italienska Cesena. Väl på plats greps ett par mitt i akten. De var inte var uppfyllda så mycket av den helige ande som av alkohol, och varnades för ha stört en religiös rit.

2. En rättssal

Domaren Donald Thompson blev världskänd men inte för kloka domar och juridisk kompetens, utan för att ha använt en vakuumpump. På sig själv. Under pågående rättegång. Vittnen intygade att det hände minst fyra gånger, och han dessutom blottade sig ett antal gånger. Därmed hamnade domaren på de anklagades bänk, dömdes till fyra års fängelse och får inte längre vara domare.

3. På en polisbil

Man får anta att två holländska poliser blev oerhört förvånade när ett par valde deras bil för en liten herdestund, inte minst eftersom poliserna faktiskt satt i bilen. Paret ombads vänligt gå någon annanstans – det är inte olagligt att ha sex på en polisbil men däremot måste en polisbil alltid vara beredd att rycka ut. Det är den förstås inte med ett älskande par på huven.

4. På banken

Han och hon i en tom bank – kanske är det en sexfantasi för en del, och åtminstone för ett franskt par blev frestelsen för stor. De tänkte dock inte på att deras aktiviteter syntes väldigt väl genom glasdörrarna mot gatan, och tråkig nog för dem så hängde där en grupp tonåringar, beväpnade med mobilkameror. När kvinnan fick syn på dem så svimmade hon. Filmen hamnade förstås på nätet.

5. I cockpit

10 000-metersklubben instiftades möjligen redan 1916 men det gick illa för de första medlemmarna. Det kan bero på att den ena parten i kärleksakten var piloten själv. Planet kraschade.

6. I en lyftkran

Efter 10 000-metersklubben så låter ju 10-metersklubben ganska fånigt. Men Justin Dunns och Nicole Albert hamnade i den efter att ha legat med varandra i fullt dagsljus i en lyftkran i Florida. Kranen ägdes av Dunns pappa, och då den var privat egendom så kom de undan med en varning. De ombads dock att vara med diskreta i framtiden.