”Jag är ensam på julafton – ska jag fira med exet?”

Läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem

RELATIONER

Relationsdilemmat handlar om att läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem.

Har du några råd till personen som bidragit med veckans dilemma? Eller har du ett eget problem du vill få läsarnas hjälp med? Mejla oss!

Veckans dilemma

Jag är en kvinna mitt i karriären som nyss skilt mig. Min ex-mans släkt är stor och i år ska våra två söner, 7 och 9 år, fira jul med dem. Jag är glad för barnens skull, men för egen del skäms jag och mår dåligt. Inte för skilsmässan, för det var rätt beslut. Men jag har absolut ingen att vara med på julafton.

I min yrkesroll är jag omgiven av många människor och dagarna är fulltecknade. Jag har goda väninnor att ta ett glas vin med då och då, men på julen är alla med släkt och familj.

Jag funderar på en charterresa till Teneriffa, men ser inte riktigt poängen med att sitta ensam på ett hotellrum i stället för hemma.

Kan jag ringa min ex-man och bjuda in mig till hans släkt?

Charlotta

Vad tycker du? Hur ska Charlotta göra? Mejla ditt råd till di[email protected], skriv ”Till Charlotta” i ämnesraden.

Börja ditt svar med "Ja" eller "Nej" och skriv gärna så kort som möjligt. Svaren kommer att publiceras i Aftonbladet och på aftonbladet.se.

Har du ett eget dilemma, ett relationsproblem som du behöver hjälp med? Mejla till dilemmat[email protected] - så får du kanske hjälp av Aftonbladets läsare!

aftonbladet.se