”Min fru vill att jag ska banta – jag vägrar”

Läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem

RELATIONER

Relationsdilemmat handlar om att läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem.

Har du några råd till personen som bidragit med veckans dilemma? Eller har du ett eget problem du vill få läsarnas hjälp med? Mejla oss!

Veckans dilemma

De senaste årens nyårsafton ser ut så här: vi skålar i champagne, pussas och önskar gott nytt år. Romantiskt och fint. Sedan börjar hon med sitt tjat om att jag ska lova att gå ner i vikt. Jag tror inte på nyårslöften och dessutom har jag ingen lust att banta. När jag säger det blir hon sur och feststämningen försvinner. I stället för att acceptera mig som jag är börjar hon gråta eller skälla: "Du kommer säkert dö i förtid". Jag vet att jag väger för mycket enligt andra (145 kg), men har ingen lust att ge nyårslöften på beställning och inte heller banta för att hon vill det. Nu funderar jag på att ge henne ett nyårslöfte, så hon fattar hur det känns: gör en bröstförstoring. Hon klagar nämligen ofta över att lökarna är för små.

Visst kan jag väl ge igen med samma mynt?

Björn

Vad tycker du? Hur ska Björn göra? Mejla ditt råd till di[email protected], skriv ”Till Björn” i ämnesraden.

Börja ditt svar med "Ja" eller "Nej" och skriv gärna så kort som möjligt. Svaren kommer att publiceras i Aftonbladet och på aftonbladet.se.

Har du ett eget dilemma, ett relationsproblem som du behöver hjälp med? Mejla till [email protected] - så får du kanske hjälp av Aftonbladets läsare!

aftonbladet.se

ARTIKELN HANDLAR OM