”Jag har två killar – kan jag fortsätta träffa min älskare?”

Läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem

RELATIONER

Relationsdilemmat handlar om att läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem.

Har du några råd till personen som bidragit med veckans dilemma? Eller har du ett eget problem du vill få läsarnas hjälp med? Mejla oss!

Veckans dilemma

Min sambo har allt. Han är vältränad, omtänksam, snygg, tjänar bra och säger att han vill leva med mig resten av sitt liv. Och vad gör jag efter två års förhållande? Jag är otrogen med en annan. Han är inte snygg, tjänar ganska dåligt som elektriker i egen firma, har två barn sedan tidigare. Men han är en gud i sängen. Det är något med hans lite "oraffinerade" sätt och att han säger rätt porriga saker i sängen, som får mig att tappa fattningen och falla handlöst. Nu har jag varit med honom tre gånger och det hemska är att jag ångrar ingenting. Fast jag vill inte lämna min sambo. Jag tänker att så länge de inte känner till varandra, kan de inte bli sårade. Kan jag fortsätta att träffa min älskare?

Camilla

Vad tycker du? Hur ska Camilla göra? Mejla ditt råd till di[email protected], skriv ”Till Camilla” i ämnesraden.

Börja ditt svar med "Ja" eller "Nej" och skriv gärna så kort som möjligt. Svaren kommer att publiceras i Aftonbladet och på aftonbladet.se.

Har du ett eget dilemma, ett relationsproblem som du behöver hjälp med? Mejla till [email protected] - så får du kanske hjälp av Aftonbladets läsare!

aftonbladet.se