”Min kille ljuger om att vi är rika – men vi lever på marginalen”

Läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem

RELATIONER

Relationsdilemmat handlar om att läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem.

Har du några råd till personen som bidragit med veckans dilemma? Eller har du ett eget problem du vill få läsarnas hjälp med? Mejla oss!

Veckans dilemma

Hej Eva! Jag har ett problem. Min pojkvän och jag jobbar med mode och grafisk design. Vi har en superfin lägenhet med vackra möbler, mestadels arvegods och prototyper. Vi gillar att bjuda hem goda vänner.

Problemet är att alla våra bekanta tror att vi har det väldigt gott ställt. Det kanske ser ut så på ytan, men vi frilansar båda två och har det för det mesta riktigt knapert.

Framför allt min kille skäms för att berätta hur det egentligen är. På sista tiden har han börjat ljuga. Han har sagt att vi äger en båt och att han har årgångsviner lagrade i sin pappas källare. Jag känner mig insnärjd i lögnerna och vi bråkar om det här. Jag vill så klart inte "avslöja" honom inför våra vänner, men har ingen lust att ställa upp på att ljuga heller. Kan jag "avslöja" att jag själv har dålig ekonomi, eller sviker jag hans förtroende då?

Nina

Vad tycker du? Hur ska Nina göra? Mejla ditt råd till di[email protected], skriv ”Till Nina” i ämnesraden.

Börja ditt svar med "Ja" eller "Nej" och skriv gärna så kort som möjligt. Svaren kommer att publiceras i Aftonbladet och på aftonbladet.se.

Har du ett eget dilemma, ett relationsproblem som du behöver hjälp med? Mejla till [email protected] – så får du kanske hjälp av Aftonbladets läsare!

aftonbladet.se