”Jag vill bli tänd – han vill ha en madonna”

Läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem

RELATIONER

Relationsdilemmat handlar om att läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem.

Har du några råd till personen som bidragit med veckans dilemma? Eller har du ett eget problem du vill få läsarnas hjälp med? Mejla oss!

Veckans dilemma

Hej Eva. Jag har hört talas om en grej som kallas för något i stil med hora/madonna-syndromet. Nu undrar jag om detta är problemet i min relation. Det är så att min man vägrar ta i mig "på riktigt" när vi har sex. Han bara smeker mig över håret och säger att jag är fin och har vackra läppar och så vidare, medan jag längtar efter lite hårda tag. Inte alls våldsamt eller så, bara att han behandlar mig som den vuxna kvinna jag är, och inte en oskuldsfull flicka.

Jag är definitivt ingen oskuld och det vet han om. När jag visar hur jag vill ha det, ignorerar han det bara eller säger något gulligt och sockersött som får mig att tappa lusten. Jag funderar på att köpa lite porriga underkläder i lack och överraska honom. Men tänk om det är en madonna han vill ha och blir besviken eller tycker att jag är motbjudande.

Vågar jag vara så porrig som jag känner för?

Maggan

Vad tycker du? Hur ska Maggan göra? Mejla ditt råd till di[email protected], skriv ”Till Maggan” i ämnesraden.

Börja ditt svar med "Ja" eller "Nej" och skriv gärna så kort som möjligt. Svaren kommer att publiceras i Aftonbladet och på aftonbladet.se.

Har du ett eget dilemma, ett relationsproblem som du behöver hjälp med? Mejla till [email protected] – så får du kanske hjälp av Aftonbladets läsare!

aftonbladet.se