”Kan jag satsa på en ny kärlek redan nu?”

Läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem

RELATIONER

Relationsdilemmat handlar om att läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem.

Har du några råd till personen som bidragit med veckans dilemma? Eller har du ett eget problem du vill få läsarnas hjälp med? Mejla oss!

Veckans dilemma

Hej Eva! Jag håller på att separera från min sambo sedan fem år. Flyttar till en ort 40 mil norrut när allt är klart, men tillbringar redan en hel del tid där uppe. Där har jag träffat en person som skulle kunna vara kvinnan i mitt liv!

Vi har samma intressen och värderingar och får varandra att må fantastiskt bra. Skulle kunna skriva hur mycket som helst om hur underbart det är! Vi tillbringar mycket tid ute i det fria, åker skidor, skridskor och går långa, sköna promenader. Efter det har vi ätit mysiga middagar ihop. Men inget mer, även om det varit nära.

Vi är båda över 45, men det är lite tonårsförälskelse över det hela.

Gör jag fel som engagerar mig så tidigt?

Det har gått en månad sedan jag och min sambo bestämde oss för att flytta isär, och redan håller jag på att trilla dit rejält. Kvinnan 40 mil norrut vet om min situation, vi kan prata om allt.

Mats

Vad tycker du? Hur ska Mats göra? Mejla ditt råd till di[email protected], skriv ”Till Mats” i ämnesraden.

Börja ditt svar med "Ja" eller "Nej" och skriv gärna så kort som möjligt. Svaren kommer att publiceras i Aftonbladet och på aftonbladet.se.

Har du ett eget dilemma, ett relationsproblem som du behöver hjälp med? Mejla till [email protected] – så får du kanske hjälp av Aftonbladets läsare!

aftonbladet.se

ARTIKELN HANDLAR OM