”Jag tänder på grannfrun”

Läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem

RELATIONER

Relationsdilemmat handlar om att läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem.

Har du några råd till personen som bidragit med veckans dilemma? Eller har du ett eget problem du vill få läsarnas hjälp med? Mejla oss!

Veckans dilemma

Jag tänder på grannfrun

Jag har en väldigt vacker och trevlig granne, jag är ensamstående och hon är sambo. Jag känner mig attraherad av nästan allting hos henne, samtidigt vet jag att det är fel att vilja ha en kvinna som är upptagen, och jag har ett gott grannförhållande med både henne och hennes sambo. Jag kommer på mig själv med att önska att det någon gång i framtiden ska bli hon och jag eftersom separationer inte är ovanliga, och jag skäms enormt för det. Det är inget alternativ att berätta för henne eller hennes sambo, frågan är hur jag ska hantera attraktionen, för jag kommer antagligen att bo granne med dem en lång tid. Ska jag försöka hitta skäl till att hon inte är attraktiv?

Erik

Vad tycker du? Ska Erik förtränga sina känslor? Mejla ditt råd till [email protected], skriv ”Till 'Erik' i ämnesraden.

Börja ditt svar med "Ja" eller "Nej" och skriv gärna så kort som möjligt. Svaren kommer att publiceras i Aftonbladet och på aftonbladet.se.

Har du ett eget dilemma, ett relationsproblem som du behöver hjälp med? Mejla till [email protected] – så får du kanske hjälp av Aftonbladets läsare!

aftonbladet.se