”Ska jag berätta hur många jag har legat med?”

Läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem

RELATIONER

Relationsdilemmat handlar om att läsare hjälper läsare att lösa relationsproblem.

Har du några råd till personen som bidragit med veckans dilemma? Eller har du ett eget problem du vill få läsarnas hjälp med? Mejla oss!

Veckans dilemma

Jag har legat med många. Ska jag berätta för henne?

Hej Eva!

För ett par månader sedan träffade jag en fin tjej som jag tror kan vara den rätta för mig. Hon är ganska försiktig, men inte tafatt. Vi har haft sex några gånger, och det har varit bra. Över en middag berättade hon underförstått att hon bara har legat med två män före mig. Hon sa inget högt, men motfrågan låg i luften.

Jag avledde samtalet, för det skulle förstöra så mycket om jag hade avslöjat min sexuella historia. Jag har legat med väldigt många tjejer. Har inte hållt räkning, men säkert över sextio. Jag vill inte ljuga eller låtsas vara någon annan än jag är inför den här tjejen. Samtidigt känns det onödigt att avslöja mina många sexpartners och riskera att hon ändrar uppfattning om mig.

Skulle jag har varit ärlig och berättat hur många jag legat med?

Marcus

Vad tycker du? Bör Marcus vara ärlig om sin sexuella historia? Mejla ditt råd till di[email protected], skriv ”Till Marcus” i ämnesraden.

Börja ditt svar med "Ja" eller "Nej" och skriv gärna så kort som möjligt. Svaren kommer att publiceras i Aftonbladet och på aftonbladet.se.

Har du ett eget dilemma, ett relationsproblem som du behöver hjälp med? Mejla till [email protected] – så får du kanske hjälp av Aftonbladets läsare!

aftonbladet.se